1.9 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

Мир на Донбасі можливий тільки через перемогу, – Савка

Прямі переговори з Росією щодо встановлення миру на Донбасі ні до чого не призведуть, оскільки ціль РФ – знищення України.

Про це в інтерв’ю виданню ІНФОРМАТОР заявив народний детутат, №5 у списку Радикальної партії Олега Ляшка до Верховної Ради Іван Савка.

«Мир повинен бути тільки через перемогу. Це перше. Що стосується перемовин з Російською Федерацією, то це – табу. Цього не має бути в жодному разі. Історія показує, що з Росією неможливо вести переговори, адже вона не дотримується слова. Ця держава – колиска тероризму в усьому світі. І ми повинні це розуміти. Вона веде перемовини не задля миру, злагоди, поліпшення життя людей, а, перш за все, задля своєї мети, для проливання крові. Це – найважливіше. Само собою, повинні бути перемовини, де мають бути представлені провідні держави світу для того, щоб ще раз довести, що Росія – це колиска терроризму», – сказав народний депутат.

Савка переконаний: підписані в Мінську угоди не вигідні Україні.

«Ми повинні відстоювати інтереси нашої держави і громади. Коли говорять, що ми маємо погоджуватися з так званими мінськими угодами – ми повинні про них забути. Бо якщо ми погоджуємося, то протягуємо руку і стаємо на коліна перед Москвою і Путіним. Ми не повинні цього робити. Ми маємо, перш за все, дбати про інтереси нашої держави, про її народ», – наголосив кандидат у народні депутати.

«Кажуть, що це – гібридна війна. Ні, це не гібридна війна, це війна на цілеспрямоване знищення нашої держави і території. Це новітня війна, яку веде Московія проти нас, українців», – підкреслив політик.

З Іваном Савкою ІНФОРМАТОР поговорив про шляхи повернення Донбасу і Криму, проблеми української армії та парламентські вибори. Повну версію інтерв’ю читайте за посиланням.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>