12.1 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Ми йдемо до парламенту, щоб виграти бій за землю, – Ляшко

Позачергові вибори до парламенту – це бій за українську землю, переконаний Олег Ляшко. Разом з командою Радикальної партії він братиме участь у виборах до ВР, щоб не дозволити лобістам міжнародних організацій відкрити ринок землі в Україні.

«Зеленський сьогодні продовжує ту ж політику, яку проводив Порошенко, – хоче продати землю. Вони пояснюють це тим, що цього вимагає меморандум з МВФ. Замість того, щоб переглянути меморандум, змінити державну політику і дати дотації нашим фермерам, влада хоче забрати в них землю. Ми не дали Порошенку протягнути в парламенті продаж землі і не дамо цього зробити Зеленському. Я хочу попередити українців – наступні парламентські вибори – це бій за землю. Зеленський, Порошенко і вся ця компанія латифундистів хочуть продати землю іноземцям. Це означає продаж України і наших селян, відсутність корів у селі і занепад українського села. Ми пропонуємо альтернативу. Ми йдемо до парламенту, щоб виграти цей бій і не дати продати землю іноземцям», – наголосив лідер РПЛ.

Народний депутат зазначив, що розвиток українського села має початись із державних дотацій для фермерів та забезпечення їх сучасною технікою для збору молока.
«Нещодавно я зустрічався із земляками Володимиром і Світланою на Луганщині, в яких 12 корів, та з родиною Тетяни Сагайдак, у якої 6 корів. Куди вони не зверталися – ніхто нічого не дав: ні доїльного апарату, ні холодильної установки, ні дотації на корову. Ці люди самі намагаються якось прожити: крутяться, як прокляті, їздять на базари торгувати, здають молоко за копійки у сусідні райони. Я привіз цим родинам по доїльному апарату, але я не можу подарувати їх кожній сім’ї – це має бути політика підтримки сільгоспвиробників. А саме: дотації 5000 гривень за корову, компенсації за придбання техніки вітчизняного виробництва, пільгові кредити для фермерів, заборона пальмової олії і підвищення закупівельної ціни на молоко», – підсумував Ляшко.

Раніше Ляшко закликав Зеленського “послати МВФ у три чорти”, як його герой з серіалу.

78 КОМЕНТАРІ

  1. Сука, тебе в тюрьму нужно добровольно идти, а он шоу устраивает! Где те дебилы взялись ,что за него голосовали?

  2. всі методи хороші,щоб ще раз посидіти на людях ! і увесь цей бруд,що ляшко розбризкує,це для того,щоб відібрати голоси у зеленського,і щоб нічого для краіни не зробити!задовбав!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>