6.2 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Ляшко закликав Зеленського “послати МВФ у три чорти”, як його герой з серіалу

Олег Ляшко запропонував Володимиру Зеленському наслідувати приклад його героя з фільму «Слуга народу» і відмовитись від співпраці з МВФ.

Про це політик заявив на засіданні Погоджувальної ради. Лідер Радикальної партії переконаний, подальша залежність від кредиторів призведе до ще більшої економічної кризи в країні, – передає прес-служба Радикальної партії.

«Минулого тижня президент Зеленський зустрівся з представниками МВФ і заявив про продовження співпраці з ними. Що таке продовження співпраці з МВФ? Це збільшення цін на газ, підвищення тарифів, продаж землі іноземцям. Саме сліпе виконання вимог МВФ привело Україну до межі дефолту, про що зараз всі говорять. Із червня знову підіймають ціни на газ, хоча в усьому світі вони падають як раз на виконання меморандуму з МВФ. Я пропоную президенту Зеленському зробити те, що робив його герой у фільмі «Слуга народу» – послати під три чорти МВФ і не продовжувати з ним співпраці», – звернувся до новообраного президента Ляшко.

Якщо не повністю відмовитись, то хоча б переглянути умови співпраці з МВФ, зокрема, в частині меморандуму, закликав новообраного президента лідер РПЛ.

«Ми пропонуємо прийняти указ і скасувати рішення уряду про підвищення цін на газ, переглянути меморандум з МВФ, встановити справедливу ціну на газ і підняти зарплати і пенсії людям замість того, щоб обмежувати соціальні програми і прирікати людей на бідність та еміграцію. Я пропоную президенту Зеленському відмовитися від ідеї продажу землі іноземцям, яку сьогодні намагається протягнути нинішня влада. Продаж землі – це продаж України. Ми не допустимо цього!», – підсумував Ляшко.

Нагадаємо, на засіданні Погоджувальної ради Олег Ляшкои закликав всі демократичні сили у Верховній Раді створити об’єднану опозицію проти продажу землі.

6 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>