14.7 C
Kyiv
Четвер, 28 Березня, 2024

Ми не впевнені, що не буде наказу здати зброю, – командувач ВМС ЗСУ

Військово-морські сили України першими відчули на собі всю красу «русского мира» в Криму, першими зіткнулися зі зрадою і першими не виконали злочинний наказ здати зброю.

Про це нагадав командувач ВМС ЗСУ віце-адмірал Ігор Воронченко у зверненні напередодні президентських виборів. Виступ оприлюднила прес-служба ВМС ЗС України.

“Армія поза політикою. Військово-морські сили завжди будуть дотримуватися закону. Зараз країні доведеться зробити доленосний вибір. Ми, військові моряки, знаємо, куди рухатися — до європейських цінностей, цінностей людського життя, до верховенства права. Ми першими зі Збройних Сил України відчули на собі всю красу «русского мира» в Криму, ми першими були блоковані, першими зі Збройних сил зіткнулися зі зрадою і першими не виконали злочинний наказ зрадника Березовського здати зброю! Ми її не здали!”, – заявив Воронченко.

Водночас віце-адмірал наголосив, що напередодні виборів “ми не впевнені, що такого роду накази не будуть віддані! Ми хочемо почути конкретні відповіді на деякі питання, які стосуються національної безпеки та подальшого розвитку Збройних Сил України!”

Воронченко акцентував: “Ми вірно будемо виконувати закони України, стояти на захисті всіх рубежів. Але ж дайте відповіді: як будуть відвойовані захоплені території, яким чином будемо примушувати Російську Федерацію виконувати норми міжнародного права, не красти газ з наших родовищ на шельфі Чорного моря, як будемо захищати виняткову економічну зону?”

“Ми знаємо, що було зроблено за останні п’ять років, в умовах війни, – підкреслив Воронченко. – Розуміємо, що дуже важко брати кермо управління державою, яка знаходиться в стані війни. Тільки в шоу або в кіно буває другий дубль, четвертий, п’ятий – до нескінченності, до бажаного результату. На війні ж другого дубля немає. Тому що за нами – життя військовослужбовців, громадян”.

Резюмуючи, Воронченко заявив: “Ми віримо в майбутнє України, у нашу перемогу і в мир, який наступить.”

Нагадаємо, біля лінії зіткнення на Донеччині розбився безпілотник ОБСЄ.

13 КОМЕНТАРІ

  1. Людина не може бути командувачем, вона залякує всіх громадян, своїми думками. Жах. Хай краще книжки пише.

  2. Чья б корова мычала, а твоя молчала. Это ж ты 3 парохода с 24 членами экипажа в лапы путина отправил. И в Крыму никто из вас оружие не применял, хотя должны были.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>