7.7 C
Kyiv
Вівторок, 23 Квітня, 2024

Мосійчук закликав посла США повпливати на Супрун щодо блокування роботи ОНМедУ

Народний депутат Ігор Мосійчук закликав посла США повпливати на Уляну Супрун щодо блокування роботи Одеського Національного медичного університету.

“Допоки я за дорученням Олега Ляшка разом з викладачами та студентами (в тому числі іноземними) Одеського медуніверситету боремось за виплату 14 000 людей зарплати та стипендії, нардепи з Блоку Петра Порошенка Макарян і Куріний штурмують ректорат університету з метою посадити ручного для Уляни Супрун ректора!”, – написав Мосійчук на своїй сторінці у Facebook.

Він додав, що виплату зарплат людям зобов’язаний забезпечити Кабінет міністрів та персонально в.о. Міністра охорони здоров’я Уляна Супрун.

“Наголошую, нас не цікавить, хто персонально очолюватиме університет! Це питання має вирішуватися виключно згідно чинного законодавства і трудовим колективом медуніверситету, а от виплату зарплат людям зобов’язаний забезпечити Кабінет міністрів та персонально в.о. Міністра охорони здоров’я Уляна Супрун, і саме за це бореться команда Радикальної партії! Зарплату і стипендію людям!”, – підсумував нардеп.

https://www.facebook.com/igor.mosijcuk/videos/2119291358147620/

Нагадаємо, сьогодні, 20 лютого, депутати від БПП штурмують Одеський медичний університет.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>