9.9 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

Мосійчук впевнений, що список Йованович справжній

Я роблю висновок, що такий список дійсно був, спираючись на один факт – це кримінальне провадження проти одного з нардепів.

Про це заявив народний депутат України Ігор Мосійчук у ефірі на телеканалі ZIK.

Політик навів свої аргументи, які, на його думку, можуть підтвердити існування так званого списку «недоторканних» від посла США в Україні Марі Йованович.

«Я твердо переконаний, що список був. У якій формі – усній, письмовий чи на гаджеті – має пояснити Генеральний прокурор. Я роблю висновок, що він дійсно був, спираючись на один факт – це справа Сергія Лещенка, який став єдиним абсолютно недоторканним народним депутатом. До того ж, який дружить із посольством США», – зауважив Ігор Мосійчук.

Депутат пояснив свої підозри тим, що коли проти Сергія Лещенка було порушене кримінальне провадження, то, за словами політика, чомусь вийшло так, що його ніхто не зачіпав.

«Із цього я роблю висновок, що список дійсно був, і вважаю, що втручання будь-якої держави у внутрішні справи України є неприпустимим. Ми незалежна держава і маємо керуватися виключно власними національними інтересами», – наголосив Ігор Мосійчук.

Нагадаємо, Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив про те, що під час першої зустрічі з послом США в Україні Марі Йованович, вона вручила йому список тих, кого не можна притягати до відповідальності (do not prosecute list).

Раніше ми писали, що Мосійчук вимагає пояснень, чому посол США втручається у внутрішні справи України.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>