11.5 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Мосійчук вимагає пояснень, чому посол США втручається у внутрішні справи України (документ)

Заява посла США Марі Йованович про необхідність змінити керівника САП Назара Холодницького – це пряме втручання іноземного дипломата у внутрішні справи України, вважає народний депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук.

У зв’язку з висловлюваннями посла США парламентар відправив міністру закордонних справ України Павлу Клімкіну депутатське звернення, у якому просить провести зустріч з Марі Йованович та вислухати її пояснення щодо заяви про необхідність звільнити Холодницького.

В передбачений законодавством термін Мосійчук просить Клімкіна повідомити йому про результати зустрічі з послом США.

«Вважаю, що і Холодницький, і Ситник (директор НАБУ, – ред.) мають бути звільнені за бездіяльність в царині боротьби з корупцією та покривання корупціонерів з оточення Порошенка, але ніхто з іноземців і іноземних послів не має права вказувати українській державі, кого нам з чиновників звільняти чи призначати!» – наголосив народний депутат.

Нагадаємо, помічниця Мосійчука пройшла поліграф щодо звинувачень Шабуніна.

81 КОМЕНТАРІ

  1. А потому что вы мудаки задолбали уже воровать!!! Но не переживайте не долго вам осталось, скоро 31 марта и новый президент наведет порядок!!

  2. Больше некому, вы ждете когда вас народ будет резать всех, депутатов, ментов, судей, чиновников, суки не нравится когда вас лаве лишают???
    Такшо не пизди ебланчик или ты бессмертный????

  3. А етот деляга не знает почему они только знают как безнаказанно воровать и когда кто то их ставит на место (а наши их поставить не могу они недоторканi ) они начинают визжать почему?

  4. Вона не вмішується, а підсказує, радить вам твердолобим, що треба робити, як боротись з корупцією. Признайтесь самі собі ,,вона ж має рацію,, особливо після рішення КС, коли амністували всіх посадовців-хабарників.

  5. А как вы думали что вам с рук сойдёт всё что вы делаете,пусть другие страны вас контролируют,если вы только и знаете что воровать да драться в парламенте и ничего не делать во благо своей страны и народа,а всё уничтожили своими руками,своей ненасытностью,как вам не хочется от кормушки оторваться.

  6. Владимир Иванович В том числе и котяра с соловьем и сукобеевой тоже постоянно носа суют.Что они тут забыли?

  7. Ади маєш? Як розкрадати іноземні транші, які іноземні партнери давали для збройних сил України, то все файно, а як спитали за цільове використання, то вже «втручається»!.. Посол США висловив думку громадян України!!!

  8. Які тупі люди. Невже ви нерозумієте, що америка ніколи добра для Украіни не зробить.УКРАІНА для неі потрібна ,щоб гадить Росіі
    .

  9. Смешно ты только увидел что на самом деле мы уже с 13 не есть независимы нами давно руководят американцы в какой стране такое возможно

  10. Тому що ви СЛУГИ народу живете тільки для СЕБЕ КОХАННИХ , а народ вам ПО БАРАБАНУ , коли ви ВЖЕ нажретися , ВЖЕ АМЕРИКА нам співчуває , а вам ПО БАРАБАНУ!!!!

  11. Клоун. Ну когда эти рожи перестанут мелькали. Тошнит. Нихера не делают, только на эфирах сидят. Требует он. На кухне будеш требовать у тёщи.

  12. Я не розумію, кому цікава думка цього пузатого дебіла-радікала? Тільки те й робе, що тиняється по телешоу різних та піариться[тепер із ціпком, для важності, тіпа] І цих дармоїдів-депутатів ми з вами утримуємо за свої кошти… Хіба за таких депутатів ми голосували?

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>