8 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

Мосійчук розповів, чому він проти інавгурації 19 травня

Народний депутат Ігор Мосійчук відмовився голосувати за призначення інавгурації новообраного Президента Володимира Зеленського на 19 травня, адже ця дата – День пам’яті жертв політичних репресій.

Про це він написав у себе на Facebook.

“Я ні за яких обставин не проголосую за проведення інавгурації новообраного президента Володимира Зеленського – 19 травня! Можна обговорювати будь яку іншу дату окрім 19 травня! 19 травня 2019 – День пам’яті жертв політичних репресій.”, – пише народний обранець від Радикальної партії.

“Це день національної жалоби в який нація вшановує пам’ять мільйонів замордованих більшовиками українців. Вважаю, що той хто порадив Володимиру Зеленському проводити інавгурацію 19 травня просто його підставив!”, – додає Мосійчук.

Раніше ми писали, що В’ятрович вимагає від Зеленського вибачень за жарти про Голодомор.

145 КОМЕНТАРІ

  1. Та ты гнида дебилка.Гнать вас всех страной метлой.Вы не против ЗЕленского вы против Народа.Ни одного голоса за Самопомоч , НФ и БПП.

  2. Ой блять они придержуються сказано 19 значит 19/05.2019 все или вы ещё какую то херню хочете принять …как для народа у вас то повышение то отмена пользоваться …как для себя то пожалуйста вы первые …а 3 буквы не хотите падлы

  3. Та йому капец…знімуть депутатське і попливе гавно…….своє нагавкав …а скоріш ЗОНА ЗА НИМ ПЛАЧЕ…

  4. Мосейчук ты кто такой ???
    И что ты из себя представляш ?
    Ты что Бог….
    Ты такой как все , и пожалуйста спустись на грешную землю…..
    И не буди в людей беса, бо будет очень-очень плохо…..

  5. Народ! Добре слідкуймо за поведінкою та висловами теперішніх депутатів, щоб знати добре, хто яка падлюка і не голосувати за їх партії.

  6. Вспомнил репрессии, больше нечего придумать нельзя? Смешно просто, так всё надо замутить,перекаверкать. Не могут они чтобы не обосраться.

  7. Цей підор ще гавкає, сам хабарник, злодій повинен уже декілька років років на нарах відпочивати, а воно ще щось там із себе корчить чмо. Мабудь забув крилату фразу – раніше сядеш – раніше вийдеш. А сісти він просто повинен. Притому разом з головною СКОТИНЯКОЮ.

  8. Дуже добре і буде день пам’яті порохових репресій день очищення від цієї нелюді пороха який зробив з Україною найстаріший геноцид

  9. Великий перец шобло полуобиженых вмести сосвоим ляшком шистерки ахметовские кто вы такие, что бы с вами считатся черти навозные…

  10. Они ждали личного приглашения Владимира, Ляшко обиделся и они не пришли на встречу
    Полный идиотизм

  11. ВАМ ВООБЩЕ МЕСТО В ТЮРЬМЕ, ЗА ВАШЕ БЕЗОЛАБЕРНУЮ РАБОТУ. ЧТО БЫ ВСЕ ОТВЕТИЛИ ПО ВСЕЙ СТРОГОСТИ ЗАКОНА.И НЕЧЕГО ИДТИ ПРОТИВ НАРОДА НАС БОЛЬШЕ ЧЕМ ВАМ БЕДЛУТНОВ

  12. А що,н І ІНАВГУРАЦІЇ будуть співати,танцювати В бубон грати?!Це всього-навсього прийом людини на роботу,оформлення найнятого на роботу менеджера,і не треба прикриватися днем жалоби,вашій зРаді начхать на всих людей,а це причина ще трішки побути при кориті!Депутати викликають стійку відразу,а Мосійчук більше всіх!

  13. Скільки Ви в своїй Верхній зраді замордували,та репресували людей, що мабуть досить, включати дурня , народу набридли ваші бридкі та брехливі фізіономії, нехочите працювати на народ, ідіть геть. Вас потрібно розпустити, так вимагає народ.

  14. Mara Chizh, і без Гриця вода освятиться . Як же вони всі бояться відірвати свій жирний від кресла і загубити годівничку. Скоріше все б закінчилося…

  15. Mara Chizh шляшко скоро лопнет от важности, при его %кто он такой и его ради калы??? Слуги тех, кто оплачивает их пустые вопли с трибуны и голосование… ?

  16. Та на х,,,й за них тварей еще голосовать нужно новый наберать людей молодых не продажных эти суки только воровать могут и голодом морить страну, диаградаты сука

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>