6.2 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Мюнхенська конференція з питань безпеки завершила роботу

Чергова, 55-та за ліком Мюнхенська безпекова конференція завершилась у неділю дискусією про ситуацію на Близькому Сході.

Про це повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

«Наступна конференція відкриється наступного року 14 лютого», – оголосив у підсумковому слові голова конференції Вольфганг Ішингер.

Він знову звернув увагу на те, що інтерес до заходу не зменшується, навпаки, кількість учасників постійно зростає, а їх представницький рівень підвищується.

Як зазначалося, криз у світі не поменшало, виклики лише зростають, тож потреба у подібних майданчиках для обміну думками не втрачає актуальності.

На полях конференції відбулися сотні двосторонніх зустрічей. Важливі перемовини провела й українська делегація на чолі з Президентом Петром Порошенком.

Цього року до Мюнхена з’їхалися понад 500 представників з різних континентів: глави держав та урядів, міністри закордонних справ і оборони, парламентарії та науковці, експерти, представники громадянського суспільства.

Нагадаємо, що у центрі Мюнхена влаштували акцію на підтримку бранців Кремля. Також у Парижі підтримали кримських татар, які зазнають репресій від російської окупаційної влади в Криму, та вимагають звільнити полонених в РФ українських військових моряків.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>