12.6 C
Kyiv
Середа, 24 Квітня, 2024

Мей не змогла домовитися з опозицією щодо Brexit-угоди

Прем’єр-міністр Великої Британії Тереза Мей не домовилася з лідером опозиційної Лейбористської парії Джеремі Корбіном щодо угоди про вихід країни з Європейського Союзу через надто великі розбіжності.

Про це заявив сам Корбін, інформує Independent.

“Ми не змогли домовитися (з Мей — ред.) через розбіжності в політичних питаннях між нами”, – сказав він.

Як зазначає Independent, без підтримки опозиції, британський парламент точно не схвалить угоду прем’єр-міністра Великої Британії Терези Мей про вихід країни з ЄС.

Як повідомлялося, у кінці березня Тереза Мей заявила, що подасть у відставку з поста прем’єр-міністра, якщо британський парламент схвалить угоду про Brexit. До цього вона вже тричі намагалася провести через парламент угоду про Brexit, однак безуспішно. Наступна спроба затвердити угоду відбудеться на початку червня.

Велика Британія повинна була вийти з Європейського Союзу 29 березня, але цей термін був перенесений на 12 квітня, а потім — на 31 жовтня, у зв’язку з тим, що Мей не вдається домовитися з парламентом про умови Brexit.

Нагадаємо, проект угоди про умови виходу Великої Британії з ЄС знову винесуть на голосування британського парламенту на початку червня.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>