3.3 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

Медійники закликали Зеленського і Порошенка прийти на дебати 19 квітня

Представники українських медіаорганізацій закликали кандидатів, які вийшли до другого туру президентських виборів, взяти участь у теледебатах 19 квітня у студії Національної суспільної телерадіокомпанії України.

«Саме такі дебати за кошти державного бюджету передбачені статтею 62 Закону «Про вибори президента України». Шоу на «Олімпійському» стадіоні ми вітаємо як одну з можливих форм агітації кандидатами. Але воно не може замінити офіційних дебатів з чітко визначеними правилами їх проведення», – йдеться в заяві, поширеній медіаорганізаціями.

«Це буде останнім шансом для кандидатів окреслити плани на майбутнє та змістовно представити власне бачення розвитку країни. Будь-які аргументи щодо відмови участі в офіційних дебатах ми будемо вважати неприпустимими для демократичної держави», – вказано в спільному зверненні кількох організацій, серед яких Незалежна медійна рада, «Інтерньюз-Україна», «Детектор медіа», «Інститут масової інформації» та інші.

Відповідно до закону про вибори президента України, в останню п’ятницю перед днем повторного голосування, 19 квітня, теледебати між кандидатами мають відбутися в студії Національної суспільної телерадіокомпанії України.

Згідно з опитуванням, українці переконані, що дебати між Зеленським і Порошенком мають пройти 19 квітня.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>