12.1 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Українці переконані, що дебати між Зеленським і Порошенком мають пройти 19 квітня, – опитування

Більшість активних підписників сторінки ІНФОРМАТОРа у Facebook вважають, що дебати між Петром Порошенком і Володимиром Зеленським мають пройти 19 квітня.

Ввечері 7 квітня, виступаючи в ефірі одного з телеканалів, Порошенко заявив, що 14 квітня чекатиме Зеленського на НСК «Олімпійський» для проведення дебатів. Оптимальною для початку дебатів президент назвав 19.00 або 20.00 годину.

Зеленський не забарився з відповіддю. Вранці 8 квітня керівник студії «95 квартал» записав відеозвернення, у якому повідомив: «19 квітня на НСК «Олімпійський» відбудуться мої дебати з Петром Порошенком, де я зможу поставити йому будь-яке питання».

Видання ІНФОРМАТОР запитало у своїх підписників на Facebook, коли, на їхню думку, мають відбутися дебати між Зеленським і Порошенком.

78% учасників голосування відповіли, що дебати між переможцями першого туру президентських виборів повинні пройти 19 квітня. До речі, закон про вибори президента України передбачає проведення дебатів між кандидатами у президенти за два дні перед проведенням другого туру. Іншими словами – в останній день, коли дозволена агітація.

Лише 22% опитаних вважають, що дебати мають відбутися 14 квітня, як запропонував Петро Порошенко.

В опитуванні вже взяли участь майже 500 людей.

Найближчий тиждень голосування буде активним. Кожен бажаючий може висловити свою думку щодо дати дебатів.

https://www.facebook.com/informator.ukraine/posts/2438722403081769

Нагадаємо, більшість читачів ІНФОРМАТОРа у другому турі президентських виборів готові проголосувати за Володимира Зеленського.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>