8 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

Майбутній глава Київської ОДА працював з Азаровим й навчався з Разумковим, – ЗМІ

Михайло Бно-Айріян, якого президент Володимир Зеленський хоче призначити головою Київської ОДА, працював в уряді Миколи Азарова і навчався з главою Слуги народу Дмитром Разумковим.

За інформацією журналістів “Схем“, разом з Разумковим Бно-Айріян навчався в одній групі в Київському інституті міжнародних відносин, а його кар’єра пов’язана з екс-міністром закордонних справ Януковичі Костянтином Грищенком.

“Під час, коли Грищенко був послом України в РФ (2009-2010 рр), Михайло бно-Айріян працював у посольстві України в Росії: спочатку третім, а потім і другим секретарем”, – сказано у повідомленні.

https://www.facebook.com/corruption.schemes/posts/2529924727041294

Нагадаємо, раніше Разумков заявив про можливість об’єднання “Слуги народу” і “Голосу”.

12 КОМЕНТАРІ

  1. Бывший президент порошенко есть вдохновителем и организатором создания партии регионов,куда входили азаров,янукович и прочее оно,где порошенко был министром экономике в кабинете министров азарова.

  2. Что это за обсирательство заказное?Будем смотреть по делам . Человек ещё не сделал ничего ни плохого ни хорошего,а на него уже тонну дерьма вылили.Стыдно

  3. Почему так пристально не смотрели кого назначал Порошенко на глав ОДА 5 лет назад.Такое предвзятое отношение просто возмутительно

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>