8.8 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Разумков заявив про можливість об’єднання “Слуги народу” і “Голосу”

Глава партії “Слуга народу” Дмитро Разумков теоретично не виключає об’єднання політсили з партією “Голос” Святослава Вакарчука.

Про це він сказав у ході прямої лінії, відповідаючи на питання про те, що об’єднання з партією “Голос” – це утопія, передає “Інтерфакс-Україна”.

“Питання ж ні з ким ти будеш об’єднуватися, питання — навіщо ти будеш об’єднуватися. Якщо ті завдання і цілі, які вони будуть ставити перед собою, співпадуть з ціннісними базисами партії “Слуга народу”, то, теоретично, об’єднання можливе”, – заявив Разумков.

Крім того на питання, чи планується об’єднання з тими, хто вже був депутатом, він зазначив, що поки не може відповісти.

“Я б хотів побачити, за кого проголосує українське суспільство, і з тими, за кого люди проголосують, нам буде по шляху”, – додав очільник партії.

Раніше журналісти розповіли про елітний маєток та впливових друзів голови АП Зеленського Андрія Богдана.

75 КОМЕНТАРІ

  1. Боже упаси!,”Голос”. Это подстава!Неужели это не видно?Это последователи экс-президента.Опомнитесь!Нельзя подставлять нашего Президента ЗЕ!

  2. Не робіть цього.бо Вакарчук голос пороха і батько рвав душу за пороха у Львівській області.якби він був таким патріотом.то не ставав би в позу до Зе а допомагав би

  3. И як можна було додуматись до такого…В парт¡¡ “Голос” – переб¡зчики ¡з парт¡¡ “БПП”…ви краще прислухайтесь до Ю.Тимошенко…так можна ¡ розгубити сво¡х прихильник¡в…?

  4. Партія голос має такі самі напрямки, як і слуга. Тільки різні хазяї. І розмови на українській мові. Вакар відкрито вже закликає закрити кордони, підняти залізний занавіс. Значить його роботодавцям відкритість кордонів, Безвіз дуже пече. Ну не звикли Пінчуки і Кучми конкурувати на вільному ринку праці. Їм потрібна можливість купувати працю за 3 коп, а продавати – за 300 дол ??

  5. Вы что с ума сошли за месяц работы на Банковой? Может вы ещё и с ПЕС объединитесь ? Не дискридитируйте себя и свою партию, не теряйте доверие народа

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>