14.3 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

Мартиняк Сергій Васильович

Мартиняк Сергій Васильович – Народний депутат України.

40201-1u

Фото: 289zradnykiv.

Народився 4 березня 1971 року у місті Луцьк Волинської області, -повідомляє Вікіпедія.

Освіта

З 1978 по 1986 навчався в Буянівській восьмирічній школі.

У 1986 році вступив до політехнічного технікуму міста Новий Розділ Львівської області.

У 1987 році перевівся до Рівненського автотранспортного технікуму, який закінчив у 1991 році за спеціальністю технічне обслуговування і ремонт автомобілів та двигунів.

У 2006 році закінчив Волинський державний університет імені Лесі Українки і отримав вищу освіту за напрямком підготовки «Економіка і підприємництво» та здобув кваліфікацію магістра з фінансів.

Трудова діяльність

З 1993 року розпочав трудову діяльність як підприємець. З 1997 року займався підприємницькою діяльністю в м’ясопереробній промисловості. З метою зменшення залежності від постачальників сировини з 2000 року почав працювати над створенням виробництва із замкненим технологічним циклом. Заснував Агропромислову групу «Пан Курчак», яка включає в себе низку підприємств, що формують всю структуру виробництва.

До 2012 року працював Головою ТЗОВ «Агропромислова група «Пан Курчак».

2010-2012 роки – депутат Волинської обласної ради шостого скликання, член постійної комісії обласної ради з питань сільського господарства, продовольства, земельних відносин. У зв’язку з обранням народним депутатом України у грудні 2012 року достроково склав повноваження депутата Волинської обласної ради. Обраний депутатом Волинської обласної ради по одномандатному мажоритарному виборчому округу № 29 (турійський район). Член постійної комісії обласної ради з питань сільського господарства, продовольства, земельних відносин.

У 2012 році обраний депутатом VII скликання Верховної Ради України по одномандатному виборчому округу № 20 (Горохівський район). Позафракційний. Голова підкомітету з питань банківської діяльності комітету з питань фінансів і банківської діяльності. (Комітет Верховної Ради України з питань фінансів і банківської діяльності).

У 2014 році обраний депутатом VIIІ скликання Верховної Ради України по одномандатному виборчому округу № 20 (Горохівський район). Позафракційний. Член комітету з питань аграрної політики та земельних відносин.

Нагороди

За надання фінансової допомоги монастирям та конфесіям нагороджений Орденом святого рівноапостольного князя Володимира І ступеня та Орденом преподобного Іллі Муромця ІІ ступеня;

2006 — «Знак пошани» міністерства Аграрної політики України;

2007 — орден «За заслуги» III ступеня;

2009 — подяка Прем’єр-міністра України.

Декларація про майновий стан і доходи

Згідно з декларації за 2013 рік. Загальна сума сукупного доходу 25372135 грн.(Членів сім’ї 0 грн.) Заробітна плата, інші виплати та винагороди, нараховані (виплачені) декларанту відповідно до умов трудового або цивільно-правового договору 200554 грн.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>