8 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

Мама Рогози пишається сином і підтримує Порошенка

Мати одного з фігурантів журналістського розслідування про розкрадання в оборонній сфері Андрія Рогози заявила, що пишається сином, бо він допомагав українській армії.

Про це Людмила Рогоза написала під постом свого сина, де він запевняє, що не є контрабандистом і «не заробляє на крові».

https://www.facebook.com/RRogozaAndrei/posts/2288761038046634

Людмила Рогоза

Дискутуючи з критиками Рогози, Людмила відповіла одному з них: «Я горджусь сином. Він допомагав Армії». Розслідування журналістів Бігуса вона назвала «політтехнологією продажного каналу».

Виявляється, Людмила Рогоза – прихильниця Петра Порошенка. Коли один із дописувачів написав, що сподівається на падіння рейтингу президента до 1%, мама Рогози відписала йому: «Чемодан, Москва. А у нас Армія. Мова. Віра».

А коли опоненти дістали її критикою, Людмила Рогоза почала запитувати, що вони зробили для армії, та вимагати, аби показали своє справжнє обличчя.

Нагадаємо, другий фігурант розслідування Bihus.info отримав підозру.

25 КОМЕНТАРІ

  1. Це каже про те, що нікому виконувати написані і прийняті закони. Всі силові “правоохоронні” служби приватні за народні кошти і вони як такі відсутні для обслуговування української громади.

  2. А що їй залишається робити? Жила,як в казці, не хочеться переходити на сухарі.Та й синок не воював і не буде.А що їй чужі діти ?Хоча, до сухарів дуже далеко, накрадено скільки, що вистачить поколінням.

  3. я думаю!!!! сколько людских денег наблындили!!!! сколько погибших. изза некачественных. непригодных. комплектующих!! а итог этому горе людское. !! чего же негордится!!?? сказать бы вам!!! кстати у путина. рогозин!! а у порошенко с свынарчуком. рогоза ??? может такое совпадение??

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>