8 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

Луценко пояснив, чому Порошенко не прийшов на допит у ГПУ

Слідчий прокуратури мав би узгодити з президентом України Петром Порошенком час допиту в справі про злочини проти Майдану. Втім, президент готовий прийти до ГПУ та надати свідчення.

Про це у вівторок, 7 травня, заявив очільник ГПУ Юрій Луценко, пише Новинарня.

«Президент є людина, яка шанує закони, тому готовий у будь-який момент повторно надати свідчення як свідок. Очевидно, зважаючи на статус глави держави, слідчий мав би узгодити з ним графік та час проведення такого допиту, але я точно знаю, що президент готовий надати всі відомі йому факти для того, щоб Горбатюк бодай на п’ятий рік розслідування надав суспільству остаточний результат», – сказав Луценко.

Окрім того, генпрокурор пригадав, що слідчі з департаменту спецрозслідування допитували Порошенка в минулому році на території Адміністрації Президента.

“Чому вони не взяли у нього підпис, – для мене це загадка. Чому Горбатюк згадав про це аж через рік – для мене не загадка, тому що він так болісно реагує на критику з боку глави держави і таким адміністративним шляхом хоче йому “віддячити”… Мені здається, Горбатюк у цьому випадку просто годує своє его, а не прагне справедливості. Згадати про відсутність підписів на протоколі через рік, погодьтеся, виглядає не дуже добре “, – додав Луценко.

Речниця Генерального прокурора Лариса Сарган додала, що сьогодні зранку Президент Порошенко брав участь в урочистій церемонії приведення суддів Верховного Суду України до присяги.

Раніше генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що не бачить причин для своєї відставки, проте готовий до неї.

13 КОМЕНТАРІ

  1. Грають кіна! Один ніби визвав,другий – ніби не почув, третій – пояснює ” а ми і не чекали?” От де справжні клоуни?

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>