9.3 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

“Я працюю чесно”: Луценко “не бачить” підстав для відставки

Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявляє, що не бачить причин для своєї відставки, проте готовий до неї.

“Мені важко працювати, але я працюю чесно. На сьогодні я не бачу ані юридичних, ані моральних підстав писати заяву про відставку… Я чесно працював, і в мене непогані досягнення”, – сказав він 6 травня в Києві, відповідаючи на питання Радіо Свобода.

Луценко додав, що закон України “Про прокуратуру” передбачає зміну генпрокурора у двох випадках: коли той сам хоче піти у відставку або коли парламент його звільняє.

Водночас генпрокурор додав, що в разі, якщо парламент вирішить відправити його у відставку, він сприйме це “абсолютно нормально і спокійно”.

“Я готовий до звіту в парламенті й готовий до будь-якого рішення парламенту”, – наголосив Луценко.

Нагадаємо, у Раді збирали підписи за відставку Луценка.

102 КОМЕНТАРІ

  1. Ну звичайно чесно!!!! Ні один чиновник казнокрад не сидить в в’язниці всі сміються хоть один алигарх покараний? То що ви зробили пане прокурор????

  2. За 5 лет ни одного посаженного топ коррупционера, ни одного посаженного военного генерала за Илловайск, Дебальцево, отжатый Крым без единого выстрела, за пять пожаров военных складов и многое другое!

  3. Весеннее обострение на фоне белочки – это тяжёлый случай, вызванный регулярным приемом “горячительных” напитков, катализированных властью! А ведь раньше, до вхожде во власть, производил впечатление вполне разумного человека не без чувства юмора. Печалька…

    “Власть развращает, абсолютная власть развращает абсолютно”, – Джон Дальберг-Актон, лорд Актон, английский историк, политик и писатель (Power tends to corrupt, and absolute power corrupts absolutely, – John Dalberg-Acton, 1st Baron Acton, English historian, politician, and writer).

    “Политиков нужно менять так же часто, как пеленки, и по той же причине”, – Бенджамин Франклин (Politicians are a lot like diapers. They should be changed frequently, and for the same reasons, – Benjamin Franklin).

    А ведь раньше производил впечатление вполне разумного человека не без чувства юмора. Печалька…
    Но, Mensk is coming!

    Больше – по ссылке: https://www.facebook.com/100017678566688/posts/371212056811410?sfns=mo.

    P.S. Sic transit gloria mundi (Так проходит мирская слава).

    Самое сложное – это благородно состариться и вовремя уйти.

  4. Брехло самое настоящее очко жым жым списывать пора хватит крышевать остальные ПАДЛО все вы в одной лодке плывете пришло наше время дыры в ней делать

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>