14.9 C
Kyiv
Вівторок, 23 Квітня, 2024

Lufthansa судиться з власним пасажиром за запізнення на рейс

Авіакомпанія зі світовим ім’ям – Lufthansa – подала судовий позов проти свого пасажира. Перевізник вимагає сплатити йому $2,3 тисячі компенсації за запізнення туриста на рейс.

Представники Lufthansа наголошують: своїм запізненням на стикувальний рейс пасажир завдав компанії фінансових збитків, передає Finance.ua.

Як стало відомо, турист придбав квиток з Сієтла (США) до Осло (Норвегія) із пересадкою у Франкфурті. Однак на другий рейс пасажир так і не потрапив. У компанії кажуть: справа в тім, що долетіти зі столиці Норвегії до Франкфурта дешевше, якщо купувати не прямий квиток, а саме пересадковий.

Нерідко винахідливі пасажири займаються “скіплагінгом” – так називають практику спеціального “запізнення” на пересадочний літак.

Ця методика заощадження коштів на авіаперельотах нині набуває популярності в світі. У мережі навіть з’являються спеціалізовані сайти, які допомагають скіплагерам підібрати відповідний рейс.

Натомість авіаперевізники пояснюють: найчастіше рейси стикують у базових аеропортах. Тому пересадочний переліт нерідко виявляється дешевшим, ніж прямий рейс.

Занижуючи ціну на популярні напрямки, авіакомпанії намагаються завантажити рейси “на повну”, а також рекламують власні послуги. Для прикладу, прямий переліт з Атланти в Орландо коштує $250, а пересадковий з Атланти до Далласа через Орландо – удвічі дешевший.

Як повідомлялося, лоукостер Ryanair відкриває чотири нові рейси з Києва до Німеччини.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>