10.4 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

Люди Тимошенко на Полтавщині організували піраміду підкупу на російські кошти

Довірені особи кандидата в президенти України Юлії Тимошенко на Полтавщині крадуть курей, інструктують, як провести фальсифікації, значаться у реєстрі корупціонерів та організовують піраміду підкупу на російські кошти.

Членом ОВК від Тимошенко на 151 окрузі є В’ячеслав Демчук, інструктор з славнозвісного відео на довиборах по 151 округу, де він «вчить» фальсифікувати на користь «Батьківщини», пропонуючи «Лесі» і «Сковороди» (маются на увазі кюпюри номіналом 200 та 500 гривень, – ред.).

Демчук, відомий численними скандалами, брехнею, корупцією і великими амбіціями, є керівником Лохвицької районної організації ВО «Батьківщина», а відтепер ще й проголосив себе «Директором Лохвицького спортивно-технічного клубу».

Варто лише згадати, як В’ячеслав Демчук вдарив у лоб підприємця, котрий у суді заявив, що змушений був давати йому хабарі.

Також Демчук нещодавно пропіарився за рахунок видатного лохвицького тренера – надрукував чашки з портретом тренера, підписавши своїм ім’ям. Ця витівка просто обурила лохвичан, які відмовляються голосувати за Тимошенко через таких «місцевих лідерів».

«Прийде Юля, приведе Демчука! Голосую за свого!», – люди до сих пір кепкують над його «тупим піаром» та використанням чужого авторитету для своєї слави перед виборами. Свого авторитету представники «Батьківщини» в регіоні не мають, з тріском програючи посаду голови ОТГ з результатом 5%.

Довірена особа Тимошенко по 148 округу – «клептоманка» Тетяна Гребінник. Її двічі ловили за крадіжку курей у Богодарівці та за крадіжку телефону у працівниці Лубенської РДА. Крадений телефон було вилучено правоохоронцями в офісі Лубенської районної організації ВО «Батьківщина». Тетяні Гребінник була оголошена підозра про вчинення злочину. А місцевий прокурор навіть лишився посади «через закриття» справи. Натомість справу реанімують і обіцяють притягнути до відповідальності довірену особу Юлії Тимошенко.

Саме Демчук і Гребінник реалізовували піраміду на довиборах по 151 округу і зараз координують процеси підкупу в області на 151 та 148 округах під керівництвом нардепа від «Батьківщини» Руслана Богдана.

Основним помічником Руслана Богдана є його «тіньовий» гаманець Василь Сагадюк, який свого часу жив і працював в Криму. Сагадюк був засуджений за хабар, працюючи в Гагарінської РДА м.Севастополя. Саме він фінансував з Криму кампанію Богдана і саме він є тією людиною, яка зараз возить гроші російського походження з Криму на фінансування піраміди по 151 та 148 округах для Руслана Богдана.

Разом з ним організацією піраміди займається голова фракції «Батьківщина» в Лохвицькій районній раді Петро Чорний, у якого було вилучено російський паспорт. А зараз він спокійно пересувається Лохвицею на новенькому автомобілі з російськими номерами.

Нагадаємо, заступник лідера партії «Батьківщина» Юлії Тимошенко народний депутат Валерій Дубіль займається підкупом виборців в той самий час, як сама Тимошенко показово бореться з цим явищем.

3 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>