14.3 C
Kyiv
Четвер, 28 Березня, 2024

Близьке оточення Тимошенко перешкоджає розслідуванню справ про підкуп виборців, – блогер

Заступник лідера партії «Батьківщина» Юлії Тимошенко народний депутат Валерій Дубіль займається підкупом виборців в той самий час, як сама Тимошенко показово бореться з цим явищем.

Таку думку в себе на Facebook висловила журналістка espreso.tv Тетяна Шустрова.

«Наступного понеділка ДБР знову викликає на допит нардепа від “Батьківщини” Валерія Дубіля. За наявними у правоохоронців аудіозаписами, саме він координував оплату російських технологів, які організовували сітку для підкупу виборців з витратами в сотні мільйонів гривень. Але в Дубіля зараз інші справи, заплановане гречкодавство слід довести до кінця, тому й допити в ДБР він ігнорує, і на засідання ВР не ходить», – написала Шустрова.

За її словами, таким чином складається досить дивна та суперечлива ситуація всередині партії «Батьківщина».

«Дивна ситуація відбувається. З одного боку Юлія Тимошенко з усіх усюд кричить про те, що вибори мають бути чесними, про важливу роль МВС у захисті прав людей на волевиявлення, а з іншого – саме близький соратник Тимошенко зухвало демонструє неповагу до правоохоронних органів і всіляко перешкоджає розслідуванню справи про підкуп», – зазначила журналістка.

Вона також підкреслила, що такі «ігри» можуть бути небезпечними для тих, кого в них буде втягнуто.

«Це дуже дотепно, але небезпечно. Не для Тимошенко і Дубіля, які користуються депутатським імунітетом, а для тих, кого вони втягнули в цю ризиковану авантюру. Бо всі ми пам’ятаємо, як три місяці тому Кілійський районний суд Одеської області присудив 5 з половиною років позбавлення волі жінці, яка скуповувала голоси для “Батьківщини” на минулорічних виборах в ОТГ», – завершила Тетяна Шустрова.

Нагадаємо, СБУ оцінила вартість «виборчої піраміди» депутата від «Батьківщини» у понад два мільярди.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>