13.7 C
Kyiv
Вівторок, 23 Квітня, 2024

Ляшко зустрівся з очільниками МЗС Польщі та Швеції

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко зустрівся із міністрами закордонних справ Польщі та Швеції Яцеком Чапутовічем та Маргот Вальстрем. Народний депутат висловив їм своє бачення політичної ситуації та небезпечних загроз, що постали сьогодні перед Україною з новообраним президентом.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«На моє переконання, Зеленський як людина несамостійна і непідготовлена створює серйозні ризики для Української держави. Він почав з порушення Конституції, щоб узурпувати владу. Програма Зеленського невідома. Немає відповіді ні на одне важливе питання, які хвилюють українців. Серед його пріоритетів немає головного для українців – досягнення справедливого миру, відновлення економіки і перемоги над бідністю», – сказав Ляшко очільникам МЗС Польщі і Швеції.

Лідер РПЛ застеріг закордонних міністрів, що Україна перебуває на межі глибокого протистояння всередині країни.

«Зеленський спробує скасувати закон про мову і намагатиметься протягнути план Путіна про особливий статус для Донбасу. Ініційований ним референдум про дружбу з Росією та інші питання приведуть до громадського протистояння в Україні. Внутрішні протистояння на фоні зовнішньої агресії з боку Росії може призвести до трагічних наслідків для України», – вважає народний депутат.

Олег Ляшко звернувся до міжнародних партнерів із закликом допомогти донести до новообраного президента критичну необхідність об’єднувати суспільство, а не роз’єднувати його. Зі свого боку пообіцяв зробити все, щоб не допустити проросійського реваншу і розколу суспільства.

«Я зроблю все, щоб зупинити цей деструктивний сценарій і припинити хаос. Треба об’єднувати людей і Україну!», – підсумував Ляшко.

https://www.facebook.com/O.Liashko/posts/2196935273708391

Нагадаємо, раніше Ляшко і Парубій заявили про цензуру в стенограмі з консультацій в АП.

25 КОМЕНТАРІ

  1. Как она могла до такого опустится!!!)
    Лучше бы она с дядей васейн сварщиком с гаражей встретилась!!! Больше толку было бы!!!

  2. Рубен Сейранов В Польше лекарства дешевле. Может хочет затарится там и продать нам раз в 10 дороже. А заодно поябедничать и нагадить, как можно больше.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>