10.4 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

Ляшко знає, як повернути людям гарячу воду

Олег Ляшко назвав причину відключення гарячої води у мешканців багатоквартирних будинків в містах України. Політик вважає, що місцеві теплокомуненерго не можуть розрахуватися за газ з «Нафтогазом» через недолуге рішення Кабміну.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Причина відключення гарячої води для мешканців Києва, Чернігова, Львова, Рівного і багатьох інших містах – не міфічні «гідравлічні випробування теплових мереж», а постанова Кабміну №867, за якою з 1 травня рівень розрахунків підприємств теплокомуненерго з «Нафтогазом» має бути не менше 90% (до цього був 78%), а також підвищення «Нафтогазом» цін на газ для теплокомуненерго до 11300 гривень за тисячу кубів», – наголосив Ляшко.

Лідер Радикальної партії вимагає від уряду скасувати постанову №867, а також встановити економічно обґрунтовані ціни на газ.

«У Європі вартість газу останній рік постійно падає, а в нас росте. Жодних економічно обґрунтованих підстав для цього немає!», – переконаний політик.

Раніше Олег Ляшко наголошував, що Володимир Зеленський повинен почати свою діяльність на посту Президента України з перегляду угоди з МВФ, що дозволить знизити ціну на газ для населення.

Нагадаємо, Ляшко закликав 9 травня вийти на Софіївську площу з портретами загиблих воїнів АТО.

82 КОМЕНТАРІ

  1. Это где в Киеве. В северодонецке нет горячей воды 10 лет.окакокй воде идет речь. Сняли счетчики учета и отрезались от общего стояка потому что все шнилое

  2. Избавиться от ляшка и подобных,все знают как вернуть, как закончить,как сделать.только теперь даже если и знают никто уже не поверит.они как наши футболисты по отдельности мастера и звезды,а как вместе соберутся так стадо бездарей.горлопан.

  3. Ляшко-месія вже для села.Всі корови ,які живі ,його обожнюють.Тепер місто-вода гаряча.Спочатку дають дозвіл на відключення,а потім шляшки зуміють включити.Цирк.Придумайте щось іще.

  4. А что Ляшко делал все эти годы взять его спросить сидев в Верховной Раде? Только теперь знает? Снова хочется возле корыта остаться

  5. Вот я знаю лично что надо зделать Ляшку а зделать надо так взять хорошую палку,а можно и черенок от его вил и засунуть а одно место ему.И давно это надо зделать смеётся пидерас с людей но судя по его электорату очень много такой ориентации.Во срам.

  6. Отец ты наш благодетель. Сначала обворовывал украинцев а теперь раздаёт бездарные советы. Ты лучше расскажи сколько получил денег от Ахметова

  7. Да не хрена он не знает он и его партия могут только пиариться и больше нечего он просто много говорит а толку никакого люди работали у него перед выборами ,а деньги никто не заплатил и телефон отключен ,а он ещё что то народу обищает ,, пустомеля,,

  8. Valya Bokatova а в них зара тренд такий , тут пам”ятаю , а тут вже ні !!! Це ж не люди , це набагато гірше ніж худоба !!! ПОП такаж тварина , кинула людей на гроші на виборах !!!

  9. Виїздив цей блакитний на передову мультіки 3,14дорас знімати й де які постанови !!! Цю всю шоблу -йо.лу стару на пенсію , але ж су.а без пенсії , а за грати !!!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>