8.7 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Ляшко: Зеленський повинен приводити в Україну інвестиції, а не жінками торгувати

«Українські жінки – найкращі в світі, а не товар і не бренд!» – Олег Ляшко різко відповів Володимиру Зеленському на сексистське висловлювання під час його візиту до Франції.

Лідер Радикальної партії вважає такі заяви принизливі як для країни, так і для українок, та наголосив – треба не українськими жінками торгувати, а залучати інвестиції і створювати робочі місця, – передає прес-служба РПЛ.

«Зеленський такий самий, як і Янукович, який казав: «Приїжджайте в Україну, тут у нас головний товар і бренд – це українські жінки». Безумовно, українські жінки – найкращі в світі, але іноземці повинні сюди приїжджати не для того, щоб знімати наших жінок, а інвестиції приводити і створювати робочі місця. Брендом України мають бути не жінки, а українці з роботою, зарплатою і впевненістю у завтрашньому дні. Це те, що має робити Зеленський, а не торгувати українськими жінками, як повіями на окружній», – обурився Ляшко.

Весь візит до Франції нового президента лідер РПЛ назвав провальним. Олег Ляшко вважає, що Володимир Зеленський проявив слабодухість, коли мова зайшла про наміри Парижу повернути російську делегацію до ПАРЄ.

«На заяви президента Франції про те, що до ПАРЄ збираються повернути російську делегацію, ми не побачили у відповідь від Зеленського навіть намагання зупинити цей реванш. Очевидно, що такі ж заяви пролунають сьогодні і в Німеччині. І Берлін, і Париж готові проміняти принципи на гроші, бо ні Німеччина, ні Франція не хочуть платити за Росію 60 мільярдів євро, які вона заборгувала до бюджету Ради Європи. Зеленський мав би і Макрону, і Меркель сказати, що повернення російської делегації – це знищення репутації і приниження Ради Європи, яке організація не переживала за останні 70 років з моменту створення», – підкреслив Ляшко.

Політик планує завадити намірам європейців повернути російську делегацію у ПАРЄ і для цього вирушить наступного тижня у Страсбург.

«Я зроблю те, що мав би зробити Зеленський – я скажу у ПАРЄ правду. Наступного тижня росіяни вже очікують тріумфу у Страсбурзі. Незважаючи на це, наша делегація від Радикальної партії полетить до Страсбургу, щоб сказати їм – якщо вони повернуть російську делегацію до ПАРЄ, то вони зрадять принципи та ідеали, розміняють їх на гроші, бо Росія не виконала жодної умови ПАРЄ, вторглася на нашу територію та вбиває наших людей. Наша команда не дасть їм прикрити свій сором та цинізм красивими словами про захист прав людини і верховенства права. Ми скажемо їм правду у вічі!», – наголосив політик.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський в Парижі, розповідаючи про туристичні можливості України, назвав українських жінок «туристичним брендом». Це сколихнуло мережу, а українки розпочали флешмоб #я_не_бренд.

244 КОМЕНТАРІ

  1. Кращеб помовчав…хто ким торгує.Всіма силами роздувають з іскорки..полумя.Кому як вигідно..так і трактує!

  2. Дурн1в разве можно коментувати. Их надо игнорувати. Дебилов аля Ляшко не должно быть больше в политике. Вилы в руки и в колхоз, возраждать разворованную Украину.

  3. Скотиняко ти безмозгла!!! Коли уже тебе викинуть як кусок говна курячого? Чого ти цвенькаєш продажна твоя шкурка. Непотріб ты котяча, свинопас ти необтесаний, лайно ты собаче згинь з очей наших, ДОСТАЛИ!

  4. А что уже Президент торгует женщинами? Интересно, сколько можно терпеть идиотские высказывания , оскорбления этого радикала? Не пора ли его убрать с Рады и узнать за счёт чего он обогатился, может тогда свой язык засунет в одно место? Не депутат, а позорище!

  5. Що ви чіпляєтеся до кожного слова, ви у ВР. мало фігні говорили і далі вас всіх противно слухати

  6. Вважаю що необхідно, щоб кожний кандидат в депутати проходив психіатра. Таке враження що за ним спецзаклад плаче

  7. Придурки повырывали слова из предложения и стараются опять брехню преподнести народу а этот дебил Ляшко тут как тут.

  8. Еще один де —л…..тоже не понимает что он сказал…а сказал он что женщины самые красивые….бренд знаете что это такое……но вас это не касается…..вы не бренд….

  9. Зеленский обязан а в чем состоит ваша обязанность господа верховнорадцы или вы думаете что он под вашу дудку плясать будет?

  10. Ляшко пеной исходит от злости, от ненависти, от зависти! А что ты урод хорошего за все годы саоего прибывания у власти сделал? Какие ты игвестиции привёл в страну? Чем больше ляшко льёш грязь на президента, тем омерзительней становишся! Аферист!

  11. Ти не хвилюйся за жінок. Ми самі готові за себе піклуватися. А якщо мною зацікавиться файний німець я навіть готова вивчити німецьку мову . А щодо інвестицій то потрібно створіть клімат сприятливий для цього. А ще як кажуть після вас. Спочатку поверніть в Україну те що вкрали і заховали

  12. А ви, шановний, чому iнвестицii в краiну не приводили, у вас обмаль часу було. Та чому стiльки постiв про зниклих дiтей??? Чим ви там стiльки часу займалися!

  13. КТО ЗАХОЧЕТ ИНВЕСТИЦИИ ДЕЛАТЬ В САМОЕ КОРУМПИРОВАННОЕ ГОСУДАРСТВО ЕВРОПЫ,СПАСИБО ЗРАДЕ ВСЯ ЕВРОПА СМЕЕТСЯ ,ПОКАЗЫВАЯ ПО НОВОСТЯМ КАК НЕ ПОДЕЛЯТ ЧЕГО ТО КУЛАКАМИ ,СТЫДНО ЗА НИХ ,А ИМ НЕТ,СОВЕСТИ ТО У НИХ И ЧУТЬ ЧУТЬ НЕТ,МИЛЬЯРДЫ В МОГИЛУ НИКТО НЕ УНЕС

  14. Чего беснуешься,мужиками ж не торгует,не нервничай заднеприводный! А поддерживать законопроект,чтобы девченк обязать на отстрел и призывать!? ты как нормально себя чувствовал,урод ты продажный!

  15. И когда же он заткнется ,какие нахрен инвестиции при такой коррупции , а где вы были все эти годы только воровали ,да красиво говорили

  16. Дайте возможность работать президенту страны Украина!Прекратите лить грязь и следить за каждым шагом и перекручивать все сказанное президентом.Мы уже наелись ваших обещаний доведших страну до нищеты.

  17. Стільки це брехло у владі ? що воно зробило тріпайло? Мало його Мосійчук тріснув по бистолковці!Сміховисько! від злісті та ненаввисті не знає що робить.

  18. Зеленский! Продайте куда то эту говорящую жопу. Мы деньгами скинемся, только сбросьте кому нибудь этого тупого жлоба…

  19. Наталія Самойлик-Маруняк який сором нам простим майже голодним.
    Йому не сором трепатися язиком одне і теж 5 років.
    Одна від них трепологія

  20. Этот пидар ляшко когда то заткнется?блядь,не могу его и ему подобных слушать!мутят народ!когда со скамьи птдсудимых гавкать уже будет?господин президент,сделайте с ними что обещали!и быстрее,так будет легче навести порядок и дать простым людям,хоть не много,счастья!

  21. сколько вы уроды женщин в рабство оправили по всему миру.чтобы они могли детей прокормить.твари.на кол сажать вас надо твари с конфискацией всего имущества.и у родствеников до 5 колена.

  22. Зеленський — самодостатня людина.він свої гроші заробив сам,а не так ,як депутати — тільки й знають,що народ обкрадати.а Ляшко ще заробляє на тому,щообливає брудом нормальних людей.

  23. закрой рот и не гавкай.нормальные женщины на этом пиарица не будут им нетвремя,а эти всегда найдут дочего прицепится.а ты хуже бабы из мухи слона сделаеш.

  24. Кто бы говорил,за инвестиции, то закон им подавай то инвестиции, а сами за 28 лет нихрена не сделали ворюги, так что рот закрой иди корову в зад поцелуй

  25. Ляшко_ты дибил?!Я бы на твоем месте заткнулась!5 лет у вас языки были всраке,вы ничего не видели, не слышали,ничего не делали для страны!!!А теперь что языки из жопы вылезли,вы вдруг прозрели,и стали активно видеть все недостатки нашего дорогого,любимого президента?!Засуньте свои поганые языки опять себе в жопу и тихо,молча сидите и наблюдайте как Вовчик вас снесет!

  26. Де це ви бачите голодних.Якщо знаходите гроші на комп чи телефон,а тим паче на оплату інета,то голодними бути не можете.Є багато можливостей заробити , щоб не бути голодним.

  27. Ляшко ,клоуне ,а хто вам заважав ці інвестиції вводити ,не було часу !? Крали ,грабували ,розвалювали ,а тепер волаєте ,як несамовиті на кожному куті ,позорникі ,клєптомани

  28. А ви повинні працювати, а не ,язиком,як собака хвостом теліпати. Більше немає ніяких забот у вас. Тільки й слідкуєте хто та що і як сказав. Ні діла ні роботи і так уже 28 років . Тільки зводні зводите і розлад в суспільство вносите. Соромно за вас усіх. Займаєте поважні посади,наче повинні ьути хоч трохи розумні люди. А подивишся і послухаєш оце все то розумієш: що дураки дураками і вуха холодні. Кого ми вибрали. Люди,що з нами всіма сталося,що всі як собаки скажені поробилися. За державу обідно,ніхто геть зовсім про неї не думає.

  29. Лящко!Ты по собі судишь, але напевно і за копійку ти нікому не потрібен. І не роби хвилі, не перекручюй і не вихватуй з контексту., а то в нас багато крикунів, які не розуміючи суті крмчать

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>