11.5 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Ляшко збирає підписи за позачергове засідання ВР, щоб прийняти закон про кастрацію педофілів

На наступному тижні народні депутати мають відкласти всі справи і зібратися на позачергове засідання парламенту, щоб прийняти закони на захист українських дітей від збоченців.

Про це лідер Радикальної партії Олег Ляшко заявив під час прямого ефіру на телеканалі “Україна”.

Це законопроект №6449 про хімічну кастрацію педофілів, який лідер Радикальної партії зареєстрував ще в травні 2017 року, та законопроект №6607 про відкритий реєстр педофілів. Політик підкреслив, майже щодня неповнолітні в Україні зазнають сексуальних знущань – останній злочин сколихнув все суспільство.

«11-річну Дар’ю Лук’яненко на Одещині закатували і вбили. За минулу добу, окрім розкриття цього злочину, ще три сексуальні наруги над дітьми сталося в Україні. Зґвалтували у Запоріжжі 3-річну дитину, у Чернігівській області – 10-річну дитину і на Рівненщині – 6-річну дитину. Загалом за 5 місяців цього року в Україні сексуальному насиллю піддалося 167 дітей», –  наводить жахливі приклади злочинів Ляшко.

Якщо народні депутати до кінця тижня не встигнуть прийняти закони на захист дітей від педофілів, лідер РПЛ збиратиме підписи, щоб ініціювати позачергове засідання на наступному тижні.

«За Конституцією 150 депутатів мають право ініціювати позачергове засідання парламенту або це може зробити президент. Я звертаюся до Зеленського із закликом використати своє конституційне право та скликати позачергове засідання парламенту для прийняття двох надважливих законів – про відкритий реєстр педофілів і хімічну кастрацію педофілів», – сказав політик.

Олег Ляшко вважає: ті парламентарі, хто проти законів на захист дітей від педофілів, не мають морального права мати депутатський мандат.

«Кожної доби в Україні діти піддаються сексуальному насиллю. Цю епідемію знущання над дітьми, приниження їх і ламання їхніх доль треба зупинити!», – підсумував Ляшко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Олег Ляшко вимагає негайно поставити на розгляд закон про хімічну кастрацію педофілів, який він разом із командою зареєстрував ще в травні 2017 року.

59 КОМЕНТАРІ

  1. Уймись!!!Назвать козлом не хочется обидеть животное,но всё таки козёл! Попрыгай ещё немного осталось смешить людей.Ведь тебя уже давно раскустли…кто платит за того и глотку рвешь.

  2. А за зняття недоторканості з усіх недоторканих не хочеш зібрати позачергову?А за вигнання Луценка?Слабо??? Не напрацюєш собі балів на гарячих темах!Вже сильно обгадився і не буде тобі прощення!!!

  3. А деж ти скотиняко була до цього часу, не треба було рейтингу ,вас всіх у тій верховній раді треба каструвати,все через ваші не нажерливі пики таке в державі твориться,що хочеш на людському горі набрати балів ,щоб ви виздихали усі там.

  4. Давайте принимайте чтоб вас можно было кастрировать. Вы столько лет харили Украинский народ. Так что закон будет вовремя.

  5. Намагається підняти свій рейтинг. вила вже неспрацьовують то тепер закон треба.А хіба за 5 років не було потреби в такому законі 7чи тільки сьогодні гвалтують та вбивають дітей ? не пройде до парламенту не отримає владу навіть в опозицію не попадає.. Мама буде годувати . Вона заробила велику пенсію .

  6. ВІДЕО 1 “Розслідування від ЦРУ 24-канал” Злочинно-Корупційні СХЕМИ 91-округу ➡️ https://youtu.be/jSMgNs1cWxQ

    ВІДЕО 1+1 ➡️ https://youtu.be/3iYvy-gsGw8

    2019рік червень” продовжують таємно незаконно Підривати граніт та що ночі незаконно Добувать – Переробляють граніт на території села Соснівка Макарівського району Київської області “порушуючи всі Законодавчі та Екологічні норми” (робота місцевої влади та правоохоронців покривати – приховувати всі факти щоб не було жодних доказів )

    Так на Київщині
    Прокуратура – Поліція – Інспекція екології вже понад 11-років проводить підставні перевірки незаконно діючого Соснівського Державного гранітного кар’єру ПОСТІЙНО одне (немає доказів)
    (для цього було підроблено детальний план території кар’єру)

  7. В ляшкових інтересах. Щоб лишався лише зад робочий.
    На мою думку що краще смертна кара а кастрацію можна провести собаці а не людини’

  8. РЕЙДЕРИ в ПАГОНАХ представники ТОВ Енергетична група незаконно Підривають-Переробляють граніт саме на території Соснівської сільської ради поряд з житловими будинками (місцева влада та правоохоронці вже понад 11-років покривають-кришують незаконну діяльність Соснівського Державного гранітного кар’єру

    ВІДЕО 1+1 ➡️ https://youtu.be/3iYvy-gsGw8

  9. Ольга Чёрная Коли на нього не звертати уваги і ігнорувати – він сказиться від цього швидше ніж коли обурюватися. Він – головний ” клоун ” України на сьогодня.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>