9.8 C
Kyiv
Субота, 27 Квітня, 2024

Ляшко: в США – «закон Меган», а у нас має бути «закон Дар’ї Лук’яненко»

Олег Ляшко вимагає негайно поставити на розгляд закон про хімічну кастрацію педофілів, який він разом із командою зареєстрував ще в травні 2017 року.

Політик обурений тим, що парламент місяцями розглядає непотрібні закони, поки діти в Україні чи не щодня зазнають знущань педофілів або гинуть від рук нелюдів.

Про це повідомляє прес-служба РПЛ.

«Після багатоденних пошуків поліція нарешті знайшла в селищі Іванівка на Одещині тіло вбитої 11-річної дівчинки Дар’ї Лук’яненко. Її зґвалтував і вбив 22-літній покидьок, який зараз затриманий. Лише за минулу добу від сексуальних злочинів в Україні постраждало троє дітей: у Запоріжжі зґвалтована 3-річна дитина, у Чернігівської області постраждала 3-річна дитина і в Рівненській області зґвалтований 6-річний хлопчик. Лише за 5 місяців цього року в Україні від сексуальних знущань постраждали 167 дітей. Скільки ще має статися злочинів, щоб нарешті парламент усвідомив, що треба радикально посилювати відповідальність за зґвалтування та наругу над дітьми?», – звернувся до депутатів Ляшко.

Лідер РПЛ пропонує наслідувати приклад розвинутих країн, де жорстоко карають за злочини проти дітей.

«У липні 1994 року в штаті Нью-Джерсі була зґвалтована і вбита сусідом 7-річна Меган Канка. Цей злочин привернув велику увагу до проблем педофілії і призвів до ухвалення у травні 1996 році «закону Меган». За цим законом, громадськість отримала доступ до інформації про місцезнаходження злочинців, засуджених за сексуальні злочини. Україна, на жаль, не Америка. У нас парламент збирається з будь-якого пчиху і приймає будь-які закони, а в цей час в країні ґвалтують, вбивають та знущаються над сотнями українських дітей. Ми пропонуємо прийняти наш закон імені 11-річної Дар’ї Лук’яненко з Одещини чи Аліни Васютиної з Донеччини, яка 2 роки тому була так само зґвалтована і закатована покидьком», – розповів лідер РПЛ.

Разом із законом про хімічну кастрацію педофілів, Олег Ляшко закликав депутатів ухвалити й закон про відкритий реєстр сексуальних збоченців.

«Я звертаюся до парламенту невідкладно прийняти закон про відкритий реєстр педофілів та про кастрацію педофілів, щоб не загрожували ті покидьки, які за гроші виходять з тюрем і потім нападають, ґвалтують і вбивають наших дітей. Ми зобов’язані захищати не тільки дітей президентів і депутатів, а кожну українську дитину. Я чекаю від Зеленського та парламенту рішучих дій на захист українських дітей!», – підсумував Ляшко.

Раніше стали відомі обставини вбивства Дар’ї Лук’яненко.

2 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>