9.9 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

Ляшко заявив, що вчителі мають отримувати зарплату не меншу, ніж президент

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко заявив, що українські вчителі мають отримувати заробітню платню на рівні з президентом.

Про це повідомляє прес-служба Радикальної партії.

Олег Ляшко відвідав Прилуцьку гімназії № 5 ім. В. А. Затолокіна на Чернігівщині, на заміну вікон у якій вибив з Держбюджету майже 700 тисяч гривень. Діти оточили політика ще на вході до навчального закладу. Їм він пообіцяв відновити безкоштовне харчування і у страших класах аби школярі не падали в голодні обмороки, були здоровими і спортивними.

На зустрічі з педагогічним колективом політик наголосив на важливості даної професії у суспільстві та її гідній оплаті.

“Моя боротьба за збільшення зарплат – це боротьба за повагу до вас. Ви і батьки – головні люди в житті кожної дитини. Від вас залежить, які знання дасте дитині, якою людиною вона виросте, яке серце матиме. Тому ви, як головні люди у житті кожної дитини, повинні отримувати найбільшу зарплату в Україні. Найбільшу! Вчитель має право отримувати зарплату більшу, ніж Президент. Без вчителя і Президентів не було б. Я після президентських виборів перегляну бюджет і вдвічі підніму зарплату вчителям. Але при цьому приберу зрівняння, щоб не було такого, що один все життя вчиться, прагне, добивається, звання отримує, роботи пише, дітей навчає, а хтось нічого не робить і однакову отримують зарплату”, – сказав він.

У Прилуцькій гімназії тепер працює вчителем і колишня піонервожата з Яблунівського інтернату Левченко Валентина Іванівна, яка виховувала народного депутата. Їх випадкова зустріч була дуже теплою.

“Я пам’ятаю Олега Валерійовича зі шкільної парти. Це був допитливий, кмітливий хлопчик. Зустрічає він мене у коридорі і каже: «Валентина Іванівна, а ви знаєте, яку книгу написав Гітлер?». Я на нього дивлюсь і кажу: «Потрібно подивитися». Тому я рада, що ви піднялися до такої вершини”, – звернулася до Олега Ляшка його піонервожата.

Також Олег Ляшко пообіцяв допомогти Прилуцькій гімназії побудувати актову залу.

Нагадаємо, Олег Ляшко озвучив план енергонезалежності України.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>