15.4 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Ляшко з його агресивним патріотизмом «підхоплюватиме» розчарованих виборців Зеленського, – експерт

Сигнали з «зеленої» Банкової щодо Донбасу налаштовують проти Зеленського частину проукраїнського електорату з Центру та Заходу, і цих виборців «підхоплюватиме» Олег Ляшко.

Таку думку на своїй сторінці у Facebook висловив політолог Петро Охотін, коментуючи останні події довкола питання можливого реваншу проросійських сил.

«Учора сприймав сигнали з «зеленої» Банкової щодо Донбасу як тестування меседжів. Однак після заяв з «ОпоБлоку» ситуація виглядає загрозливіше. «Я буду вести переговори, щоб виправдати довіру наших громадян, які хочуть миру. Наша партія йде на вибори, щоб створити велику фракцію у парламенті і реалізувати Мінські угоди», – заявив учора Медведчук. На тлі таких заяв «вкиди» про розблокування торгівлі з ОРДЛО з вуст поставленого Зеленським Кучми звучать уже не як жарт», – наголосив Петро Охотін.

Політолог вважає, що у такий спосіб Зеленський налаштовує проти себе значну частину суспільства, а скористатися цим може Олег Ляшко.

«Є два питання. Чи розуміє Зеленський юридичні наслідки офіційних повідомлень? Чи розуміє він, що налаштовує проти себе частину проукраїнського електорату з Центру та Заходу? Хто буде підхоплювати цих виборців? По-перше, ситуацією скористається Олег Ляшко. Його агресивний патріотизм – давно відома «фішка». Ще нещодавно спроби Ляшка критикувати Зеленського сприймалися не всіма. Помилки Зеленського йому в подарунок. Зараз Олег Ляшко може активно нагадувати про свою підтримку Будапештського меморандуму, проведення офіційного звернення до Конгресу США щодо безпекових гарантій та вихід з коаліції через спробу змінити Конституцію під Мінські угоди», – заявив експерт.

Петро Охотін прогнозує, що й інші політсили будуть незгодні з політикою АП, а хтось може і постраждати від таких заяв.

«Слова Кучми та інформація з сайту АПУ про «повернення» під контроль Росії бойовиків є своєрідним подарунком і Петру Порошенку. Команда «П’ятого» сміливо може починати кампанію «Ми ж говорили!». У незручну ситуацію такі заяви ставлять можливих альянтів Зеленського у парламенті. Зокрема, «Батьківщину». Партія майже всю президентську кампанію змушена була реагувати на обвинувачення в проросійськості. Цілий форум був присвячений архітектурі національної безпеки та протистоянні Росії», – написав політолог.

Як повідомлялося, Ляшко вимагає від Зеленського підписати закон про ТСК.

48 КОМЕНТАРІ

  1. Эх, Олежка, платишь бабки, статьи заказывает. .Не трать деньги, не будешь ты в парламенте, а деньги то брать не откудо будет.

  2. Ляшко ты своими историками еще больше Зеленскому рейтинг подымает.Вы же не даете ему работать.Одни кричат с Россией нужно договариваться другие кричат Украину сливает .Третьи еще что-то.Сколько можно напалать на президента.?Еще и Порох гавкает.Он уже никто.

  3. За роки порошенківщини ляшко вів себе по іншому,бо порох тримав його під страхом кримінальної відповідальності,змушуючи виконувати свої накази.Зараз його ніхто лякать не буде-винний-в тюрму!! І цього ляшко боїться,як вогню.І ахмет боїться.Тож ахмет платить голубому,щоб той піднімав пір’я.Але народ змінився,народ повірив Зеленському. І ЦЕ СЕРЙОЗНО.

  4. Штучно роздуває своє значення в політиці. На виборах, навіть з врахуванням порошенківського бабла , набирає не більше 4-5 відсотків…

  5. Ляшко, дуйся, не дуйся, а 3% тобі не світять, у Мосійчука жопа чутливіша, по цьому він і дриснув від тебе, тай ще і палицею в лоба влупив. ?

  6. Яке позорище. Хто таку тварюку допускайе в стiни де рiшайеться доля Держави i народу.На трибунi на голову хворий шизофренiк,його слухайе цiлий свiт.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>