15.4 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Ляшко: Я йду в Президенти, щоб українців стало більше

За 2018 рік українців стало менше на 200 тисяч. Таку статистику Держкомстату оприлюднив Олег Ляшко на з’їзді Радикальної партії. Він наголосив, ще 20 років тому, у 1998 році, українців було 53 мільйони, сьогодні вже 42 мільйони.

На його думку, молоді родини не народжують дітей, тому що держава загнала їх у безвихідну ситуацію, – повідомляє прес-служба РПЛ.

“Я йду в Президенти, щоб українців стало більше! Я пропоную абсолютно чіткий план відновлення економіки, який дасть можливість зупинити вимирання нації. Чому низька тривалість життя? Тому що в людей немає роботи і грошей, внаслідок чого люди нервують і помирають. Пропоную запровадити програми будівництва житла для молоді, збільшення виплат при народженні дитини, надавання кредитів для молодих сімей під 1% річних для того, щоб молода сім’я могла купити собі квартиру і жити. Зараз молоді сім’ї тиняються по найманих кутках, не народжують дітей, бояться, що їх викинуть завтра з хати”, – обурився політик.

На його думку, ще одним стимулом для збільшення народжуваності може стати відновлення державного фінансування на харчування дітей у школах.

“Нещодавно був на Львівщині, Бузький район, село Омелятин. Там дитячий будинок, який ми допомогли відремонтувати. З 40 діточок 35 мають живих батьках, але вони працюють у Польщі. Здали дітей у дитбудинок, тому що там 5 разів на день за рахунок держави погодують, покладуть у теплу постіль, тепле приміщення, за яке не треба платити космічну комуналку, ще і навчать. Мільйони українських сімей не можуть свою дитину двічі на день погодувати. У багатьох сімей обід – це стакан чаю з булочкою без масла. Багато українських сімей борщ з м’ясом бачать на великі свята: Різдво, Великдень, день народження. Мільйони українських сімей не можуть собі дозволити прогодувати нормально свою дитину, тому вимушені віддавати її у дитбудинок”, – розповів Олег Ляшко.

Такі заходи, переконаний лідер РПЛ, дадуть можливість молодим сім’ям впевненість у завтрашньому дні і  вони народжуватимуть дітей, а коли більше українців – щасливіша країна!

Нагадаємо, Ляшко обіцяє відновити фермерство, знищене більшовиками.

7 КОМЕНТАРІ

  1. Громко заявлять – не значит выполнить. Одни лозунги – добавлю, запрещу, посажу. А что же ты, дорогуша, до сих пор делал? Что, народных ресурсов не хватало. Сделай сегодня – поверим завтра.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>