3.3 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

Ляшко обіцяє відновити фермерство, знищене більшовиками

Олег Ляшко пообіцяв відродити клас фермерів, знищений більшовицькою владою.

Про це повідомляє прес-служба Радикальної партії.

«Основою аграрного устрою України має бути фермерське господарство. А не латифундії чи транснаціональні корпорації. Я запропонував відповідні зміни до Конституції, щоб спрямувати державну політику на відновлення класу фермерства в селі. Цей клас більшовики називали куркулями і знищили колись – загнали в колгоспи і заморили Голодомором. Я хочу відновити в Україні цей клас. Щоб фермери годували себе, свою сім’ю, українську націю і півсвіту», – заявив народний депутат.

Політик пояснив, яким чином держава має регулювати ринок землі.

«Якщо людина хочу продати землю – йде у державний земельний банк і продає. Потім державний земельний банк виставляє на аукціон право оренди на земельну ділянку, якась людина обробляє землю, а доходи йдуть до бюджету», – зазначив Ляшко.

Лідер Радикальної партії наголосив на тому, що продаж землі іноземцям не можна дозволяти за такої економічної ситуації.

«Український фермер не зможе купити землю сьогодні. Тому спочатку фермери мають стати на ноги, щоб у них були обігові кошти та доступні кредити, і тільки потім ми можемо говорити про ринок землі. А сьогодні, коли люди не можуть звести кінці з кінцями, хто купить землю? Іноземці, які можуть взяти кредит під 1%. А українські селяни будуть батраками!», – підкреслив політик.

Ляшко запевнив, що зможе вирішити проблему українського селянства.

«Я бачу кращу долю для нашого села: розвиток, переробка, відновлення тваринництва. В Україні одна глобальна проблема: багато свиней при владі і мало поросят у селі. Політика Ляшка буде протилежною – менше свиней при владі і більше поросят у селі!», – підсумував лідер РПЛ.

Нагадаємо, Ляшко порадив своїм конкурeнтам на прeзидeнтських виборах нe займатися фальсифікаціями.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>