14.3 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

Ляшко вимагає виплатити заробітні плати дорожникам

 Політик обурений розмірами зарплат держчиновників, поки прості українці перебиваються на мінімалку.

Навів приклад доходів голови «Укравтодору» Славоміра Новака, який отримує 2 мільйони гривень на місяць, коли середня зарплата українців 6,5 тисяч гривень, – передає прес-служба Радикальної партії.

«Самі поляки чуманіють, що зарплата їхнього земляка, голови «Укравтодору» більша, ніж прем’єр-міністра Польщі. Роботяги в «Укравтодорі» отримують мінімалку, а керівництво компанії собі мільйонні зарплати і премії виписує щомісяця. При цьому дорожники вже місяцями не отримують свої зарплати. Це взагалі нонсенс! Де влада? Чому вона не наведе порядок? Влада бездіє, бо кришує це мародерство. Я припиню цей бардак і наведу порядок в оплаті праці керівників державних компаній та державних чиновників», – заявив Ляшко.

Лідер РПЛ переконаний, керівник «Украватодору» не має права отримувати зарплату, допоки не розрахується зі своїми працівниками. Дорожники вже 4 місяці сидять без зарплати, про що розповіли Олегу Ляшку під час його візиту на Дніпропетровщину.

«Я зроблю так, щоб різниця між мінімальною і максимальною зарплатою була не більше, ніж у 7 разів і щоб керівники державних компаній і чиновники отримували зарплату в останню чергу. Якщо у тебе роботяга не отримує зарплату з грудня, як в «Укравтодорі», ти не маєш права, як керівник отримувати зарплату. Спочатку солдати повинні бути нагодовані, доглянуті і забезпечені, а потім генерали. А у нас навпаки: прості роботяги сидять без зарплати, їх виселяють із хати через борги за комуналку, а начальники жирують на мільйонні зарплати», – підкреслив народний депутат.

Також Олег Ляшко взяв слово з прем’єр-міністра Володимира Гройсмана, що найближчим часом із працівниками «Укравтодору» на Дніпропетровщині розрахуються і пообіцяв тримати на особистому контролі це питання.

Нагадаємо, Ляшко на Рівненщині розповів, як відродити Рокитнівський склозавод.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>