8.2 C
Kyiv
Четвер, 18 Квітня, 2024

Ляшко на Рівненщині розповів, як відродити Рокитнівський склозавод

Рокитнівський склозавод, якому 120 років – на межі закриття.

Із трьох тисяч людей, які колись працювали на виробництві, залишилось 350. Контрактів по Україні майже немає. Підприємство виживає завдяки експорту. Як відродити легендарний завод із виробництва пляшок, розповів Олег Ляшко, перебуваючи з робочим візитом на Рівненщині, – передає прес-служба Радикальної партії

«Відновлення скляного заводу в Рокитному та тисячі інших підприємств в країні можливе за однією умови – коли Україну перестануть використовувати, як дойну корову, як сировинну колонію. Вивозять з країни дерево, металобрухт, робочу силу. Я не дам доїти Україну! Я забороню вивозити сировину з України. Нам потрібно продавати готову продукцію. А для цього треба відновлювати агропереробку, промисловість, проводити модернізацію, встановлювати нове обладнання, знижувати енерговитрати, щоб було вигідно виготовляти ту продукцію», – пояснив Ляшко.

Крім того, для відновлення промисловості в країні потрібно знизити ціну на газ, стверджує лідер РПЛ.

«Хто виживе з ціною на газ у 15 тисяч гривень за тисячу кубометрів? Жодне підприємство з такими «драконівськими» тарифами не буде працювати. Влада встановлює такі грабіжницькі ціни на газ, а потім мільярдні премії виплачує керівництву «Нафтогазу». Для того, щоб відродити виробництво в Україні, повинна бути справедлива ціна на газ, щоб підприємства менше платили і ці гроші спрямовували на модернізацію та зарплати людей», – наголосив Ляшко.

Нагадаємо, у Рокитному на базарі Олег Ляшко зробив почин продавцям та розповів, як збільшити кількість покупців.

8 КОМЕНТАРІ

  1. Нарядят ще одного клоуна і будуть спонсорувати за відкати. І буде Вам і завод і економіку України піднімуть і ще нове санта барбара)

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>