14.8 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Ляшко вимагає від Зеленського скликати позачергове засідання ВР

Олег Ляшко закликав Володимира Зеленського призначити позачергове засідання Верховної Ради на наступний тиждень. Вимагає ухвалити закони про хімічну кастрацію педофілів і про відкритий реєстр засуджених за сексуальні злочини.

Про це він написав на свій сторінці у Facebook.

Політик підкреслив, право скликати позачергові засідання має президент за Конституцією і він не повинен бути байдужим, коли майже щодня неповнолітні в Україні зазнають сексуальних знущань.

«21 червня поліція Волині затримала місцевого 41-річного жителя. За словами сусідки, односелець намагався розбестити її п’ятирічну дочку. Загалом за 5 місяців цього року 170 дітей стали жертвами сексуального насильства», – наголосив Ляшко.

З ініціативою проведення позачергового засідання парламенту для захисту дітей від збоченців лідер РПЛ виступив на минулому пленарному тижні. Проте необхідні 150 підписів депутати так і не дали.

«Підписалася наша фракція і кілька депутатів з інших фракцій. Можливо тому, що жертвами педофілів стають діти простих українців, а не депутатів, тому їх це не дуже цікавить. Хоча петиція на сайті Ради про посилення відповідальності педофілів зібрала вже 28 тисяч голосів», – обурився політик.

Олег Ляшко вважає, тепер слово за президентом.

«Право на скликання позачергового засідання також має президент. Я звертаюся до Зеленського використати це право, щоб наступного тижня невідкладно розглянути законопроекти про Єдиний реєстр педофілів і про хімічну кастрацію педофілів. Незалежно від політики треба зробити все, щоб захистити дітей українців», – звернувся Ляшко до Зеленського.

Нагадаємо, Ляшко закликав депутатів захистити українських дітей від звіра в людській подобі.

89 КОМЕНТАРІ

  1. Ни сорому,ні совісті!!!Тільки недавно крило президента різними словами,а зараз воно звертається!!!Це питання дійсно серйозне,але не такими покидьками повинно вирішуватися.

  2. Треба працювати під час сесій, а не байдики бити, а потім вимагати позачергових скликань !!! Для чого ??? З вами вже все ясно і говорити немає про що !!! Відлік часу пішов незворотньо !!!! Чому це президент повинен слухати всяку шавку ??? Ви ж ігноруєте його !!!

  3. Чим би дитя не бавилося, як би не плакало. Нагадати про себе, ось основна задача шляшка. Йому на..рати на проблеми які він озвучив. Шматок лайна, нажмем на злив!!!!!

  4. Хочет позачергове, чтобы с Зеленским в кулуарах переговорить! В конституции написано-владою е народ!!!! Зеленский за народовластие. Значит можно послушать, о чем он хочет нам сказать!

  5. Питання надважливе.Але що, Парубій вже недієздатний?
    Так нехай Геращенко працює.
    А в Зеленського є своя робота.Тим паче з вашою розпущеною зрадою розбиратися.

  6. Бери вила і іди в село.попробуй жити, так як живуть люди в селі.Остогидло вас слухати.дайте дорогу достойним людям.

  7. Оце нещастя – Ляшко — ще має наглость щось вимагати від президента???? Обнаглел вкрай, ……… так депутати не ходять на засідання чергові, позачергові , їм все по- барабану!!!

  8. Як ты УЖЕ заебал .ляшко я надеюсь ты завтра на гей параде найдешь себе нормального мужика.пусть он тебе хорошо выебе.может мозги на место станут.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>