10.4 C
Kyiv
Субота, 27 Квітня, 2024

Ляшко закликав депутатів захистити українських дітей від звіра в людській подобі

Олег Ляшко скликає позачергове засідання Верховної Ради на 27 червня, щоб захистити українських дітей від збоченців.

Про це повідомляє прес-служба Радикальної партії.

Пропонує ухвалити 2 закони: про хімічну кастрацію педофілів, який лідер РПЛ зареєстрував ще у травні 2017 року, та про відкритий реєстр педофілів. Відповідне звернення для збору підписів 150 народних депутатів політик направив на голову ВР та закликав колег підтримати його ініціативу.

«За 5 місяців цього року в Україні понад 160 дітей постраждали від сексуальних злочинів. Лише минулої доби у Запоріжжі було зґвалтовано 3-річну дитину, у Чернігівській області – 10-річну дитину, на Рівненщині – 6-річного хлопчика. А злочин, який розкрила поліція на Одещині – знайшла тіло закатованої 11-річної Дар’ї Лук’яненко, сколихнув всю Україну. Наше завдання – зупинити епідемію насильства проти українських дітей. Цей звір в людській подобі може чатувати у будь-якій підворітні!», – наголосив Ляшко.

Політик підкреслив, в Україні мають вчинити так само, як у США, де після аналогічного сексуального злочину із 7-річною Меган Канка було прийнято рішення запровадити відкритий реєстр педофілів.

«Кожен американець може зайти і подивитися, де живуть ті, хто відбували покарання за сексуальне насильство. Вони не можуть наближатися до дітей. В Україні має бути так само. Педофіли, насильники, збоченці не повинні підходити до українських дітей більше, ніж за кілометр. Це має бути табу і в України», – вважає народний депутат.

Олег Ляшко вважає, захист українських дітей – це відповідальність парламенту і в цьому питанні немає бути жодних політичних мотивів.

«Коли у Німеччині був прийнятий закон про кастрацію педофілів, злочини на сексуальному ґрунті знизилися до 3%, у Британії – до 5%. Тому я закликаю голову парламенту та всі парламентські фракції дати 150 голосів за проведення позачергового засідання Верховної Ради 27 червня. Давайте відкладемо всі політичні питання і захистимо українських дітей від сексуальних злочинів. Досить вбивств і зґвалтувань!», – звернувся до депутатів Ляшко.

Нагадаємо, раніше під Одесою жорстоко вбили 11-річну Дарину Лук’яненко.

36 КОМЕНТАРІ

  1. Це що тільки тепер виявили педофілів? Але треба ж в парламент, всі роки тільки й бесіди що треба зробити, а коли вже зробите—- один популізм в Ляшка,

  2. Ляшко не воспринимают вообще .Его пиар по существу . Успел подхватил эстафету. Но сделают и без него..Этого требуют люди.Но голосовать за Ляшко не буду . Пиар ему не помог

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>