15.9 C
Kyiv
Четвер, 28 Березня, 2024

Ляшко вимагає від Зеленського скасувати скандальні кадрові призначення

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко вимагає від Володимира Зеленського скасувати скандальні кадрові призначення в Адміністрації президента.

Про це політик заявив на засіданні Погоджувальної ради, – передає ІНФОРМАТОР.

«Ми звертаємося до президента Зеленського з вимогою скасувати скандальні призначення. Зокрема, призначення всупереч закону про люстрацію головою своєї адміністрації Андрія Богдана та призначення своїх бізнес-партнерів на ключові державні посади в Україні», – заявив Ляшко.

«Цими призначеннями Зеленський нічим не відрізняється від свого попередника Порошенка, який також все своє бізнес-оточення призначав на ключові кадрові посади», – наголосив лідер Радикальної партії.

Також Ляшко закликав Зеленського дати чіткі відповіді на наступні запитання українців:

1.Якою буде доля закону про мову – чи збирається президент після переобрання парламенту скасовувати закон про мову?

2.Якою буде доля змін до Конституції про особливий статус Донбасу і амністію для бойовиків?

3.Якою буде доля української землі – чи збирається Зеленський продавати землю іноземцям?

Ляшко наполягає, що вже найближчим часом Верховна Рада має прийняти закон про імпічмент – те, що обіцяв Зеленський, але чого боїться, закон про ТСК, запровадити відкриті виборчі списки, скасувати недоторканність президента, депутатів і суддів, а також внести зміни до Конституції про скорочення чисельності депутатів Верховної Ради до 250 чоловік.

Нагадаємо, раніше Олег Ляшко з трибуни Верховної Ради заявив, що Володимир Зеленський намагається узурпувати владу та поставити своє оточення на корупційні потоки та схеми, які створив Петро Порошенко.

172 КОМЕНТАРІ

  1. Пусть Ляшко сидит и помалкивает . Теперь он будет молчать . Пора ставить его на место . Ляшко продажная шкура. И бог даст он не продает в раду.

  2. Ви рокоми сидите у верховні раді,нічого не зробили,тільки гроші вигравали в лотерею,а хочете,щоб президент зробив усе і зразу,дайте йому ввійти у курс справи,позакривайте роти і ждіть

  3. слухаи чудо,поки така блядота продажня,буде казать МИ,а не Я ,того що ТИ відповідати нізащо не хочеш СКОТИНЯКА,блазень.Отак народ думає$$$$це твоі безстижі очі$$$$$$$$

  4. Когда начинает тявкать Ляшко он напоминает лимура из мультфильма “пингвины из Мадагаскара” копия

  5. Ляшко дурачок мабуть не знає що Вова там нічого і нікого не рішає і не призначає ,він так прокладка ширма . Там все вирішує Каламойський . Він і з Аваковим домовлявся ,і з Ахмєтовим ,і з Курченко . Про що може домовляться Вова з Рєнатом чи Льовочкіним ,про що !? Різницю відчуваєте ,де справжня сила і влада і бувший блазень ?
    Блін, який тупий і наївний народ ! І продажний …

  6. Ляшко положил на 73%. Его первого под суд. За что есть. Продажная сволочь. И денег накрал.
    Судить. Это воля 73%.требую вынести на обсуждение народом Украины. Зеленский молодец,не боится этих продажных депутатов!!!

  7. Будеш призидентом то тоді кого захочеш то і будеш призначать. Хто ти такий ? Що ти призидентом хочеш керувати. ГОПНИК ГРЯЗНИЙ

  8. Цей клоун нехай іде пасти корів в нього це більш получается , він зрозумів , що не пройде в парламент от і біситься

  9. Ляшка чего орёт? ОН ПОНИМАЕТ, ЧТО СЛЕДУЮЩИЙ ПАРЛАМЕНТ БУДЕТ БЕЗ НЕГО.ВОТ И СТАРАЕТСЯ НА ОРАТЬ НА 5%, НО …. ВСЕ ПОЕЗД УШЕЛ БЕЗ НЕГО

  10. А ПЕЦІНІ ПРИЗНАЧЕННЯ ЧОМУ НЕ ОБГОВОРЮВАВ .ПЕЦЯ БУВ МІНІСТРОМ ФІНАНСІВ ЯНУКОВИЧА—- ЗАБУВ ,ЧИ ВИГІДНО БУЛО ЗАБУТИ? ЗГОДЕН З ІНШИМИ ЗІРВАЛАСЬ КОРМУШКА І КРИШУ ЗНЕСЛО

  11. Ушлепок,совсем с катушек слетел.Что он из себя возомнил.Нет на него Лукашенко.Тот такого не потерпел бы.А этот урюк себе многое позволяет.

  12. Олежка одень свою гламурненькую шляпку ,бери Геращенко и быстро чистить коровники.Сидите там дышите свежим воздухом,потому как в камере дуже смердить.

  13. ляшка, ты задрал уже всех. ты что – то попутал. иди паши пока не получил под зад пинка. тебе будут рассказывать, что нужно делать, а не ты визжать как свинья, которую отгоняют от корыта.

  14. Ти не політик, а чиряк на тілі України…, пройде зовсім небагато часу і ти щезнеш…, ніби тебе і не було…!!! Слава Україні і удачі, здоров’я нашому ПРЕЗИДЕНТУ!!!

  15. Я не понимаю, в чем дело, почему Ляшко и ему подобные торгуются как на базаре за свои места. Почемуто, когда ими издавались законы, все должны были брать по козырек и говорили “есть”, к исполнению. А им что законы не писаны, они не из того же места, дряни несусветные.

  16. Да надоело,кто такие все в ВР что требуют от Зеленск,,все. Ведь по сути Зеленский презедент страны,и он все решает ,а не какие то шакалы в ВР,что все решали и довели страну до Нуля,,,,Гнать всех в один день и с музыкой

  17. Хочу вас всех поздравить с тем,что ещё над одной мразью навис дамоклов меч-это над политахметкой ляшко. Сейчас, дабы когда возьмут за задницу за незаконное обогащение, эта мразь будет всё чаще и чаще,что-то вымагать от президента,дабы потом закосить под политического узника. Так что не удивляйтесь,но сколько верёвочке не виться,а конец её не за горами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>