8.7 C
Kyiv
Четвер, 28 Березня, 2024

Зеленський посадив своє оточення на потоки Порошенка, – Ляшко

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко з трибуни Верховної Ради заявив, що Володимир Зеленський намагається узурпувати владу та поставити своє оточення на корупційні потоки та схеми, які створив Петро Порошенко.

Про це повідомляє кореспондент ІНФОРМАТОРа з парламенту.

“Володимир Зеленський діє як Янукович, коли він змінив Конституцію за допомогою продажних суддів. Зеленський і його команда, користуючись тимчасовим рейтингом, сьогодні фактично намагається захопити та узурпувати владу в Україні. Стаття 5 Конституції України забороняє узурпацію влади”, – сказав Ляшко.

Політик також заявив, що з моменту знищення Конституції Зеленський – узурпатор.

“Паралізовані його рейтингом правоохоронні органи бездіють. Вибори до Верховної Ради, безумовно, потрібні, але проводити їх за старим корумпованим законом – це чистої води авантюра, яка переслідує не очищення влади, не боротьбу з корупцією, а захоплення влади”, – додав він.

“Презедент Зеленський діє як Порошенко. Порошенко призначав своє оточення – гладковських, свинарчуків, грановських, кононенків. Він їх посадив на потоки і на схеми. Сьогодні Зеленський так само посадив усе своє оточення на потоки, створені Порошенком”, – резюмував Ляшко.

Нагадаємо, Парубій назвав запропонований Зеленським референдум шляхом до капітуляції.

17 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>