14.7 C
Kyiv
Четвер, 28 Березня, 2024

Ляшко вимагає переглянути бюджет, щоб збільшили державну допомогу по догляду за дітьми

Кандидат у Президента та лідер “Радикальної партії” також планує відновити безкоштовне харчування дітей у школі аби полегшити навантаження на батьків.

Про це інформує прес-служба “РПЛ”.

– Не можливо виховувати дітей, отримуючи 860 гривень допомоги від держави, – поскаржилася Олегу Ляшку мешканка селища Чупахівка, що на Сумщині, Віта Ткаченко, мама 1,5 річної Полінки та 6-ти місячного Єгора. Політик пообіцяв їй збільшити виплати по догляду за дитиною.

“Це взагалі не гроші. Пачку памперсів не купиш. Вимагаємо, щоб був переглянутий бюджет, щоб вдесятеро збільшили державну допомогу по догляду за дітьми. Щоб українців було більше, щоб Віта не боялася народжувати дітей. Також передбачити програму будівництва житла для молоді. Мінімум 5 мільярдів гривень на будівництво житла має бути виділено. Щоб могли взяти кредит на 20-30 років під 2-3% річних, купити хату, квартиру, жити у ній. Також гарантії працевлаштування для молоді треба передбачити. Щоб ті підприємства, які беруть молодь на роботу, отримували пільги по сплаті податків. І ключове – це справедливість. Щоб до влади йшли не діти блотних батьків, а діти, у яких немає мішка грошей чи волохатої руки. Я сам з дитдому, з інтернату і всього в житті добився. Я хочу цим дітям відкрити вікно можливостей, широко відкрити двері для реалізації можливостей в Україні”, – сказав народний депутат.

Крім того, Олег Ляшко планує відновити безкоштовне харчування дітей у школі аби полегшити навантаження на батьків.

“Обіди для учнів усіх класів мають бути безкоштовними. Щоб у батьків не сохла голова, де взяти 30 гривень аби прогодувати дитину. Це та програма, яка допоможе збільшити кількість українців. Щоб більше народжувалося, довше і краще жили і менше помирали”, – підкреслив народний депутат.

Раніше ми писали, що між прихильниками Супрун і «молодіжкою» РПЛ сталася масова бійка в суді.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>