14.7 C
Kyiv
Четвер, 28 Березня, 2024

Між прихильниками Супрун і «молодіжкою» РПЛ сталася масова бійка в суді

У будівлі Окружного адміністративного суду міста Києва, де розглядався позов народного депутата Ігоря Мосійчука про відсторонення Уляни Супрун від посади в.о. міністра охорони здоров’я, сталася масова бійка між прихильниками очільниці МОЗ і активістами Молодіжного крила Радикальної партії.

Сутичка спалахнула після того, як лідер «молодіжки» РПЛ Ігор Бєлов спробував пронести до зали суду валізу для Уляни Супрун, – передає ІНФОРМАТОР.

Прихильники Супрун перекрили прохід соратникам Бєлова, вимагаючи покинути будівлю суду.

Попри чисельну перевагу опонентів, активістам «молодіжки» Радикальної партії таки вдалося потрапити у приміщення, де слухався позов щодо незаконного призначення Супрун в.о. міністра охорони здоров’я.

У результаті конфлікту активісти з обох сторін зазнали травм легкої тяжкості. Також під час сутичок у залі суду зламали двері.

За словами  Бєлова, «молодіжка» РПЛ намагалася вручити Супрун валізу, бо вважає, що їй не місце в Україні.

«Супрун перебуває незаконно на своїй посаді. Вона досі громадянин США, тому ми прийшли на суд, щоби вручити їй валізу і побажати щасливої дороги», – розповів лідер Молодіжного крила РПЛ у коментарі виданню.

Лідер Молодіжного крила РПЛ Ігор Бєлов

Нагадаємо, під стінами Окружного адміністративного суду м. Києва зібралося близько сотні людей, які вимагали не поновлювати Уляну Супрун на посаді в. о. міністра охорони здоров’я.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>