14.3 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

Ляшко вимагає не підписувати контракт з Коболєвим, поки той не поверне премію до бюджету

Олег Ляшко готує законопроект, щоб змусити очільника «Нафтогазу» повернути до бюджету 45 мільйонів євро премії.

Політик переконаний, Коболєв не мав права отримувати такі гроші за перемогу у Стокгольскому арбітражі, адже підготовка позовів входить у його посадові обов`язки, – повідомляє прес-служба РПЛ.

Народний депутат у прямому ефірі телеканалу «112-Україна» особисто звернувся до чиновника.

«Я звертаюся до голови «Нафтогазу» Коболєва: верніть будь ласка 45 мільйонів євро премії, які ви незаконно отримали. Україна ще не отримала гроші по Стокгольмському арбітражу, бо рішення ще не набуло чинності. А мільйони українців заплатили вам цю премію, віддали останнє зі своїх кишень. Майте совість, Андрію, і верніть ці гроші».

Лідер Радикальної партії наголосив на тому, що уряд не повинен продовжувати трудовий контракт із головою «Нафтогазу», поки він не поверне гроші до бюджету.

«Вимагаю від прем`єра Гройсмана не підписувати контракт із Коболєвим, поки він не верне мільярд триста мільйонів гривень премії, які він і керівництво «Нафтогазу» незаконно отримали, пограбувавши кожного українця», – зазначив Ляшко.

Політик переконаний, уряд повинен унормувати питання оплати праці державних службовців, щоб чиновники не отримували по 3 мільйони на місяць, поки люди виживають на 1500 гривень пенсії.

Нагадаємо, Ляшко вимагає переглянути бюджет, щоб збільшили державну допомогу по догляду за дітьми.

1 коментар

  1. Это называется – “ход конем с подскоком”. Кто тебя надоумил это требовать??? Если Коболев останется на должности, значит будет на рабочем месте, когда его будут брать “под белы ручки”, и не сможет наврать, что это все сделали уже после него. А как только снимут, он тихонечко рванет к маме в США и начнет прятать бабло. Ляшко!!! На чью мельницу льем воду…?

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>