12.1 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Ляшко вимагає наповнювати бюджет завдяки реальному відновленню економіки, а не за рахунок “євроблях”

Лідер Радикальної партії заявив, що бюджет треба наповнювати не за рахунок власників “євроблях”, а за рахунок відновлення економіки.

Про це повідомляє прес-служба радикальної партії.

Зробити доступним розмитнення машин на єврономерах в ефірі телеканалу “112-Україна”пообіцяв Олег Ляшко. Народний депутат вважає політику наповнення бюджету за рахунок власників “євроблях” неправильною, а 12 мільярдів гривень, які вже отримала держава в результаті розмитнення таких автомобілів, – незаконними.

“Це грабьож серед білого дня, бо 12 мільярдів гривень отримали до бюджету не за рахунок відновлення економіки, створення нових робочих місць, підняття заробітних плат, а за рахунок додаткових податків. От і вся політика влади – нові кредити і нові податки. Ця політика веде до поразки. “Євробляхери” за 1000 євро купили машину, а 2000 євро повинні заплатити податку”, – зазначив Олег Ляшко.

Політик обіцяє змінити закон про розмитнення автівок на єврономерах, встановивши вартість розмитнення максимум 500 доларів США.

“Я зміню цей закон. Максимум 500 доларів з машини і нехай їздять, заробляють, годують свої сім’ї. Бюджет треба наповнювати не за рахунок тих, хто отримує мінімальну зарплату чи за рахунок “євробляхерів”. Бюджет треба наповнювати за рахунок відновлення економіки, збільшення зарплат. Тому ключове – це перегляд бюджету, збільшення зарплат і перерахунок пенсій. Це дасть додаткові ресурси для відновлення економіки, для наповнення бюджету Пенсійного фонду і для бюджету охорони здоров’я”, – наголосив лідер РПЛ.

Нагадаємо, Ляшко вимагає від Коболєва повернути «космічну» премію.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>