16.5 C
Kyiv
Вівторок, 16 Квітня, 2024

Ляшко вибив мільярд гривень з Держбюджету на дорогу до Маріуполя

Будівництво дороги до Маріуполя – одне з першочергових завдань Олега Ляшка. Про це кандидат у Президенти зазначив, перебуваючи у місті з робочою поїздкою.

На його думку, відновлення інфраструкти Приазовського регіону дозволить значно зміцнити економіку всієї країни, – передає прес-служба РПЛ.

“Мільярд гривень за нашою пропозицією записано окремим рядком в бюджеті на будівництво дороги до Маріуполя. І ця дорога повинна бути зроблена якнайшвидше. Крім того, потрібно відновити авіаційне сполучення з Маріуполем та Бердянськом. У цих містах мають працювати аеропорти. Це дозволить розвинути туристичний потенціал і зміцнити економіку. Також треба вкласти кошти у будівництво нових ліній залізниці, щоб не було проблем із постачанням та вивозом продукції по Азовському морю. Тоді металургійні і всі інші підприємтва Маріуполя працюватимуть, а люди зароблятимуть і нормально житимуть”, – зазначив народний депутат.

Лідер РПЛ наголосив, Маріуполь має величезний промисловий потенціал, який потрібно всіляко розвивати.

Нагадаємо, Ляшко відкрив в Маріуполі оновлений Центр дитячої творчості, а також допоміг придбати комп’ютерний томограф за 25 млн грн для Маріупольської міської лікарні №1.

34 КОМЕНТАРІ

  1. Надоело уже, сколько можно с нас выбивать.Ну заработай, предложи, поделись – мы что вообще ничего не понимаем?!

  2. Це одинаково шо залiзти украiнському народу в карман. Як би всi чиновники видiлили кошти з своiх карманiв оце булоб гарно. Всерiвно кошти наворованi отак би iвiддали борг.

  3. Если это о трассе на заророжье.то по отчетам кабмина она уже полным ходом ремонтируется.хотя по факту пока 20%выполнено.Так что Ляшко не при делах-это все предвыборный треп.

  4. Деньги дал ему Ахметов, а он опосля, в раде, всё и отработает, прихвостень заднеприводной.

  5. От забегали , как собаки возле сучки . Конечно не хочется покидать такое тёплое и прибыльное местечко.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>