11.5 C
Kyiv
Вівторок, 23 Квітня, 2024

Ляшко в Богодухові: Після виборів перегляну бюджет і збільшу фінансування рятувальної служби

Кандидат у Президенти Олег Ляшко передав Богодухівській районній частині ДСНС, що на Харківщині, нову пожежну машину.

Це вже сьомий автомобіль, який за ініціативи політика отримала область за останній рік. Лідер Радикальної партії переконаний, від транспорту, на якому їздять рятувальники, залежать тисячі життів людей.

«95% автопарку ДСНС вже зношений. Рятувальникам потрібна нова техніка, щоб вчасно приїжджати і рятувати життя та майно людей. Тому ми вибили мільярд гривень на нову пожежну техніку. Після президентських виборів я перегляну бюджет і збільшу фінансування, щоб рятувальники не одну машину на район отримували, а хоча б 5-7. Ця техніка виготовлена на заводі в Ладані, на Чернігівщині. Нам треба більше своєї техніки, а не імпортної. Тоді буде сильна економіка і сильна країна», – підкреслив Ляшко.

Завдяки політику мінімалка рятувальників тільки за два останні роки зросла втричі – з 3 до 9 тисяч гривень. Лідер РПЛ пообіцяв на цьому не зупинятися, – повідомляє прес-служба РПЛ. 

«Колись у рятувальників була найменша зарплата – 3 тисячі гривень. Сьогодні мінімальна зарплата в ДСНС – 9 тисяч гривень. І я добився для них таку зарплату. Коли я розповів тим, хто при владі, що у рятувальників зарплата 3 тисячі гривень – у них були круглі очі. Вони в це не вірили. А це було. Я довів їм, що не можуть рятувальники отримувати менше, ніж поліцейські. Це несправедливо. Але і 9 тисяч гривень – замало. Тому після виборів я перегляну бюджет і виб’ю для рятувальників ще більшу зарплату», – розповів політик.

Крім того, за ініціативи Олега Ляшка у минулому році вперше за десятиліття було виділено 100 мільйонів гривень на житло ДСНСівцям. Політик хоче збільшити фінансування цих програм і забезпечити квадратними метрами всіх рятувальників.

Нагадаємо, раніше Ляшку в Богодухові люди аплодували за відсторонення Супрун.

5 КОМЕНТАРІ

  1. Дело,не в его президентстве,на трон он не сядет,это ясно.Самое главное, чтобы этот “обещалкин” опять не залез в ВР!Вот к чему он стремится,а то у него в паспорте,наверно, адрес прописки ВР.У одного уже такая прописка точно есть, имеется в виду Звягильский.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>