9.6 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

Ляшко-уряду: Чому Коболєв не виконує ваше доручення знизити ціну на газ?

Ляшко закликав урядовців пояснити, чому ціна на газ для українців знову зростає, хоча в усій Європі вартість блакитного палива падає. 

Про це повідомляє прес-служба РПЛ.

«Я прошу уряд пояснити мені і українцям такий парадокс: у Європі ціна на газ знову знизилася і найнижча за останні 3 роки, а в Україні людям знову підняли ціну на газ на 400 гривень. І в липні знову обіцяють підвищити ціну на газ. Поясніть мені, будь ласка, де ж та ринкова ціна, яку ви обіцяли українцям? Чому в Європі ціна знижується, а в Україні зростає?», – обурився народний депутат.

Лідер Радикальної партії наголосив на тому, що уряд має повернути контроль над «Нафтогазом» і встановити справедливу ціну на газ якомога скоріше.

«Ми чули заяви, де ви вимагаєте від «Нафтогазу» знизити ціну на газ. Що це за комедія? «Нафтогаз» – державна компанія. Кабінет міністрів призначає її керівництво, міняє статут і т.д. Якщо голова «Нафтогазу» Коболєв не виконує команди і не знижує ціну на газ, чому ви продовжуєте з ним контракт? Чому ви його не звільните і не поставите людину, яка буде виконувати те, що потрібно для країни, українців і для розвитку «Нафтогазу»? Коли ви припините грати цю комедію? Коли ви реально знизите ціни на газ? І коли українці отримають справедливу ціну на газ?», – запитав Ляшко.

У відповідь міністр енергетики та вугільної промисловості Насалик визнав, що ціна на газ не є ринковою, голова «Нафтогазу» не виконує своїх обов’язків і зазначив, що уряд шукає шлях зниження вартості блакитного палива.

Нагадаємо, Ляшко назвав Зеленського чортом із табакерки.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>