11 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

Ляшко назвав Зеленського чортом з табакерки

Обезголовлення армії, СБУ і Міністерства закордонних справ під час війни – це здача України без бою, вважає Олег Ляшко. Тому команда Радикальної партії не підтримала звільнення Степана Полторака, Василя Грицака, Павла Клімкіна без запропонованих новообраним президентом кандидатур на їх посади.

«Пане президенте, що ви робите, коли у воюючій країні лишаєте Міністерство оборони без очільника? Ви хочете звільнити Полторака? Ви маєте на це право. Тоді запропонуйте нову кандидатуру на посаду міністра оборони. Але Полторак побудував армію за 5 років і сьогодні це найсильніша армія у Європі. Але в оточенні Зеленського, як ми бачимо по їхніх пропозиціях у Мінську, інше бачення. Їхній план – це обезголовлення армії, хаос і бардак в українському війську та в країні. Люди чекають від Зеленського відновлення миру, відновлення економіки і перемоги над бідністю. А Зеленський пропонує нам меншовартість, капітуляцію і зраду України», – звернувся з трибуни парламенту Ляшко до Зеленського.

Лідер РПЛ закликав новообраного президента не порушувати Конституцію та закони України.

«Чому перед звільненням Грицака Зеленський не подав нову кандидатуру на посаду голови СБУ? Бо Зеленський вже все вирішив. Він призначив першим заступником голови СБУ свого бізнес-партнера з «95 кварталу» Баканова і у випадку звільнення Грицака саме Баканов буде виконувати обов’язки керівника служби. Але Баканов був призначений незаконно. Він не пройшов детектор брехні та медкомісію, не здав декларацію про доходи та незаконно отримав звання лейтенанта. Щоб заслужити це звання, солдати на фронті кров проливають, а Зеленський скоморохам з «95 кварталу» лейтенантські погони з барського плеча кидає. На цій трибуні Зеленський клявся не порушувати Конституцію. Та я бачу, що такими темпами щойно прийнятий закон про імпічмент доведеться одразу на ньому й випробовувати», – зауважив політик.

Олег Ляшко підкреслив, що скандальні призначення людей Януковича – це початок російського реваншу, але пообіцяв українцям його зупинити.

«Призначення людини Януковича Лутковської представником у Мінську або пропозиція Кучми не стріляти у відповідь, коли вбивають наших солдат – хіба це не російський реванш? Це справжній російський реванш і капітуляція! Крім того, від Зеленського я досі не почув відповіді на запитання: де кандидатура нового міністра закордонних справ, яку міжнародну політику він проводитиме, що він планує робити із законом про мову, курсом на НАТО, санкціями проти Росії? Хтось перед виборами називав Зеленського котом у мішку. Так він не кіт у мішку, а чорт із табакерки. І якщо Зеленський починає своє президенство з капітуляції – ми йому не дозволимо це зробити. Ми не дамо поставити Україну на коліна!», – підсумував Ляшко.

Нагадаємо, раніше Верховна Рада ухвалила закон Олега Ляшка про імпічмент.

237 КОМЕНТАРІ

  1. При Порошенко мовчав як “рыба об лед”, а тут “понеслась душа в рай”? Так уже наляканий діями Зеленського, та боїться втратити міліарди…

  2. Про спогади проляшка п1дкатуе тошнота. То так 73 %це чорти, а ти точно з дупи. Тоб1 даже тв11 Мос1йчук тростью по твойому лобу дав, ан н1 все л1зе, л1зе. Птьфу

  3. Народ, это же Ляшко и все они нас оскорбляют. Это значит, что мы для них никто. С этим надо что-то делать. Гнать не просто веником, а извините, сраным веником.

  4. За то ты Ляшко предатель ты из за своей наживы предал народ вообще трав все в верховной Раде предали народ в вашей жизни главное прибыль за народ вспоминаете только перед выборами а теперь народ овас забудет перед выборами даст бог и тогда посмотрим

  5. ЕЩЁ ХУЖЕ,,,,,,!!
    ПОРА ПОНЯТЬ , ЧТО ОБРАТКИ НЕ БУДЕТ. ВАМ БОГАТСТВА ХВАТИТ НА МНОГИЕ ГОДА……НО И ВЕРНУТЬ ПРИДЁТСЯ ( ПО ЗАКОНУ НОВОЙ ВЛАСТИ)

  6. Ольга Пшеничная Он сам ворюга иего мама подельница!Где оно деньги берет на покупку земли в Киеве???Дойдет и до него очередь…Правда в тюрьме петушатником его не испугаешь…..

  7. Ляшко ,Ющенко полностью развалил армию, на нас никто не наступил. Янукович отработал 5 лет, все были живы и здоровы, а вот при вас нашлись агресоры. Может быть хватит?

  8. А вот это правильное сравнение. Точно определяет текущий момент. Жили были депутаты, тихо было и спокойно, воровали себе по крупному, благодать. И вдруг, действительно, как из табакерки выпрыгнул. И что теперь делать? Из рады гонят, накраденное отобрать грозятся, дворцы порушить могут. Где нажитое непосильным трудом хранить? Толи в офшоры, толи за кордон? Клопот одним словом и страдания. Эко вон как Ляшко кондубасит.

  9. Ляшко ,а кем ты себя вазомнил ,как ты думаешь ? Ты же прдодажний ,иуда ,такой как и петька , за пятак мать родную продашь ,тебе не место в раде ,пора понять это ,люди тебя не хотят или не доходит до тебя ?

  10. А чего ожидать , от проститутки, понял , что команде ЗЕ , он и на..й ненужен, побежал , снова , жопу пидрошенку подставлять , просто уебище!!!!

  11. РЬЯНО ОТРАБАТЫВАЕТ ДЕНЬГИ,ВЫДЕЛЕНЫЕ АХМЕТОВЫМ НА ПОДРЫВ АВТОРИТЕТА ПРЕЗИДЕНТА,НО ЛЮДИ НЕ ДУРАКИ И ВСЕ ПОНИМАЮТ.ЛУЧШЕ БЫ ОТЧИТАЛИСЬ ЗА 5 ЛЕТ,КОТОРЫЕ СИДЕЛИ У НАС НА ШЕИ.АГОНИЯ В РАЗГАРЕ.

  12. Наш Народний Президент, видержаний, бо він від Народу, а ти мажориторщик , лотарейщик, сидиш роками В Раді , тільки крики, а помочі людям немає.Ти вибив преміюКоболєва з Гройсмана, роздали людям, чи тільки крики?

  13. Якщо так ,то хто ти? Ти придатель ,на війну ,захищай свою правоту,докажи на скільки ти патріот України,а не гарлапань як скажений

  14. Ляшко , а тебя как называют , ты знаешь . А на Порошенко всё кричал ,что он хочет землю продать , что мы будем американской колонией . Короче один и тот сценарий только уже на другого . Порошенко одень ему платье и отправить на передачу меняю жинку ,и недай бог он прийдёт в твою команду будешь ты бедный он прийдёт с этим же сценарием .

  15. А ты, ляшка, гнида продажная, за бабло и ноги разьедутся и мать родную продашь, как продал и Украину, и украинцев.

  16. Ольга Стадник соромлюсь спитати: – яка? І за що його поважати? За зраду України? Я не поважаю Ляшка, але в даному випадку йому РЕСПЕКТ!

  17. А кто такой ляшко видите не завидный парень прикинулся валянком не бось и образование не высшее а кэруе всей украиной хоть ибез толку как метла но все же

  18. Зеленский сейчас не накажет до конца ихнего срока они сейчас мечутся знаете как рыба попадет в сеть не знает что с ней дальше будет так и они

  19. Тобі мало дав ціпком Мосійчук. Уже як він тебе падлюко розкусив. Гидота як ти признався про своє минуло гидко на тебе дивитися слухати твою бридку мову чим ти займався збочинець злодій брехун підла двухлічна тварюка- скотиняка.геть з ВР.

  20. Этого идиота презирает вся страна, а оно гнёт свою линию. Вот идиот. Только и может что гадить напоследок. Дулю тебе с маком на следующий проход в парламент

  21. Людмила Заболотная давайте уже наказывать за все! Имеешь свое мнение- в тюрьму! Вышел с протестом- в тюрьму! Не нравиться президент- в тюрьму! Полная демократия!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>