11 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Ляшко: Треба розстрілювати суддів, які випускають на волю вбивць

Судова реформа не працює, бо вона була ініційована Президентом Петром Порошенком для узурпації влади, а не для справедливого покарання злочинців.

Про це заявив Олег Ляшко в ефірі телеканалу «112 – Україна». Яскравим доказом цього назвав історію з Надією Савченко, яку заарештували за підозрою у підготовці терактів, а потім випустили на волю.

«Після звільнення Савченко Генпрокурор Луценко сказав, що судова система хвора. Я стверджую: вона не хвора, а мертва. І саме тому ні я, ні моя команда не голосували за жодні законопроекти судової реформи, ініційовані Президентом Порошенком, тому що для мене, як і для всіх українців, очевидно, що вони були спрямовані на узурпацію влади і вплив на судову систему. У будь-якій країні світу терористів затримують і садять у тюрми. А у нас обвинувачених в терактах суди випускають. Якщо Савченко не винна – то треба посадити тих, хто її незаконно тримав рік за гратами. Але якщо вона винна – тоді як громадяни можуть бути убезпечені від терактів, коли терористи ходять на свободі?», – обурився Ляшко.

Лідер РПЛ нагадав, що його команда не голосувала за жодні законопроекти судової реформи, ініційовані владою, і переконаний, що реальні зміни в судовій системі – це обрання суддів народом і повернення смертної кари за корупцію.

«Правоохоронна і судова система повинні працювати на захист життя і здоров’я українців. А якщо в суді і правоохоронних органах через політичні мотиви та корупцію можна вирішити будь-яке питання, то це означає, що життя будь-якого українця в небезпеці. Тоді питання: куди ми витрачаємо мільярди гривень платників податків і за що судді отримують «космічні» зарплати? Вихід один – обирати суддів на загальних виборах і розстрілювати їх за те, що продають інформацію і випускають вбивць», – підкреслив Ляшко.

Нагадаємо, раніше лідер РПЛ Олег Ляшко заявив, що награбовані Порошенком мільярди повинні піти на підвищення зарплат і пенсій.

4 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>