9.9 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

Награбовані Порошенком мільярди повинні піти на підвищення зарплат і пенсій, – Ляшко

Переглянути держбюджет, прибрати звідти корупційні схеми, закладені колишнім Президентом та його оточенням, вимагає Олег Ляшко.

Вивільнені кошти політик пропонує пустити на підвищення зарплат і пенсій українцям, – пише прес-служба Радикальної партії.

«Бюджет, який був прийнятий минулого року, – повністю корупційний. Він писався в кабінеті Президента Порошенка. У ньому закладені корупційні апетити та інтереси оточення Порошенка. Ми пропонуємо невідкладно переглянути цей бюджет, вивільнені від корупційних схем гроші спрямувати на збільшення зарплат, перерахунок пенсій і зниження вартості тарифів. Зокрема, передбачити кошти і на придбання житла для молоді по пільгових ставках кредитування під 1,5%-2% річних», – сказав журналістам народний депутат.

Такі заходи в комплексі з підтримкою національного виробника, дадуть можливість подолати бідність в країні, впевнений Ляшко.

«Кінець епохи бідності – це розвиток національної економіки, це підтримка національного виробництва. Ми вимагаємо від парламенту невідкладно прийняти закон «Купуй українське, плати українцям!». Він дозволить створити сотні тисяч робочих місць для українців та надасть преференції продукції національного виробництва», – додав політик.

Нагадаємо, дружина Зеленського зізналася, що йому шукають викладача з української мови.

70 КОМЕНТАРІ

  1. Якщо він грабував і всі мовчали то суду потрібні нові судді і свідки Олеже ви перший.Якщо бояться що їх посадять добровольна здача награбованого і нехай живуть на мінімальку.

  2. Забрать всё награбленное и отдать долги мвф, а мародёров в шахты на работу,пусть пожизненно уголь добывают. И долгов нет и Украина энергонезависима!

  3. Свої теж віддай від Ахметова і Льовочкіна,ти собі в лотерею ще виграєш.Чекай,осінню і ти підеш з торбами ,популістська нездаро.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>