14.7 C
Kyiv
Четвер, 28 Березня, 2024

Ляшко: Треба повернути Миргороду славу європейського сучасного курорту

Миргород втрачає свій туристичний та лікувальний потенціал, бо люди бідні і про здоров’я дбають в останню чергу.

Про це, перебуваючи з робочою поїздкою в курортному місті на Полтавщині, сказав кандидат у президенти Олег Ляшко, – передає прес-служба РПЛ.

“Мирогрод – це чудове курортне місто. На превеликий жаль, мало людей їздить сюди, тому що в людей малі зарплати. Немає роботи, немає грошей, а Миргород увезь прив’язаний якраз до курортників, до рівня життя людей. Чим вищий рівень життя людей, тим більше розвиватиметься Миргород. Люди везтимуть сюди гроші, отримуватимуть допомогу, лікування і дадуть розвиватися Миргороду”, – зазначив Ляшко.

Політик переконаний, відновити славу міста-курорта Миргороду можна, піднявши економіку та збільшивши заробітні плати.

“Одразу після президентських виборів перегляну Бюджет і підніму зарплати. При чому, не на 3 копійки, як зараз піднімають, а суттєво, дуже суттєво. У бюджеті є гроші. У прокурорів, суддів по 300 тисяч гривень у місяць зарплати. На лікарів, вчителів, вихователів, медсестер, санітарок, на працівників культури, бібліотекарів, соціальних працівників грошей немає. Я перегляну бюджет і зміню пріоритети”, – сказав Олег Ляшко.

Крім того, лідер РПЛ переконаний, Фонд соціального страхування України має відновити видачу безкоштовних путівок працюючим громадянам. Це теж збільшить туристичний потік до міста.

“Уже 4 роки Фонд соцстраху не купує путівки, не забезпечує лікуванням тих, хто цього потребує. Змінимо цю ситуацію, внесемо зміни до Бюджету, щоб Фонд соцстраху фінансував придбання путівок для людей, які потребують оздоровлення. Це допоможе відродити славу Миргороду, як європейського сучасного курорту”, – наголосив політик.

Нагадаємо, раніше Ляшко зустрівся із жінкою з Миргорода, на яку впала полиця у потязі.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>