8.7 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Ляшко зустрівся із жінкою з Миргорода, на яку впала полиця у потязі

«Я навіть не сподівався, що ви мене почуєте!» – з такими словами звернувся до кандидата у Президенти Олега Ляшка мешканець Миргорода Олександр Поляков.

На 58-річну матір хлопця Надію Василівну впала полиця у поїзді «Київ – Рахів» наприкінці грудня минулого року. Жінці переламало таз у трьох місцях. Дізнавшись, що політик їде на Полтавщину, Олександр напередодні написав йому листа із проханням допомогти, адже ні вибачень, ні компенсації їхня сім’я за сім тижнів від «Укрзалізниці» так і не дочекалася.

Зустрівшись із хлопцем, лідер Радикальної партії, не вагаючись, змінив графік візиту і розгорнув «ляшкобус» до Миргородської районної лікарні, де нині лікується постраждала, – передає прес-служба РПЛ.

https://www.facebook.com/O.Liashko/videos/2031434400258480/

«Я особисто читаю електронну пошту і, коли почув цю історію, вирішив підтримати жінку і її родину», – сказав Ляшко.

Син постраждалої Олександр розповів політику у «ляшкобусі», що їхня родина вже витратила на лікування понад 40 тисяч гривень, але «Укрзалізниця» відмовляється надавати компенсацію. Попри резонанс справи, у компанії навіть не захотіли розмовляти із родичами пасажирки. Олег Ляшко був вкрай обурений почутим.

«Це дуже бездушно, нечесно і безвідповідально, коли людина постраждала, такі тяжкі переломи і нікому не треба! Дітей керівництво не приймає, мамі допомогу не надає. Тому я тут, щоб домогтися справедливості!», – наголосив Ляшко.

https://www.facebook.com/O.Liashko/videos/2031561080245812/

У лікарні Надія Василівна зустріла народного депутата обіймами. Каже, він єдиний політик, який звернув увагу на її біду. Жах тієї ночі, зізнається, вона не забуде ніколи.

«В такій тонкій кофті виперли мене на вулицю, навіть одіяла не дали накритися. На дворі мороз, холод і вони отак несли мене метрів 300 до швидкої. Я була просто в шоці!», – згадувала жінка.

Постраждала розповіла Олегу Ляшку, як її сім’я збирала гроші на лікування всім світом – тільки за перевезення із Тернопільщини заплатила 15 тисяч гривень. Проте, найбільший удар перенесла, каже, тоді, коли інцидент в «Укрзалізниці» оформили як… «падіння» пасажирки з другої полиці на неї. Сьогодні Ніна Василівна вже посміхається і робить перші кроки після кількох складних операцій.

«Ви дуже сильна жінка. Стільки перенесли, а ще й посміхаєтесь! Але де совість у керівників «Укрзалізниці»? Де допомога? Я обіцяю, що змушу «Укрзалізницю» вибачитися перед вами і наведу порядок, щоб ніколи більше ні з вами, ні з іншими не було такого!», – запевнив політик.

Не відходячи від лікарняного ліжка постраждалої, Олег Ляшко зателефонував генеральному директору «Укрзалізниці» Євгену Кравцову. Той був у відрядженні, але йому довелося вислухати політика.

«Я дуже сподіваюся, що мій дзвінок активізує розслідування. Я знаю, що коли я вам дзвоню, ви завжди реагуєте. Цей раз ви так само зреагуйте, розберіться, допоможіть людині», – звернувся Ляшко до Кравцова.

Керівник «Укрзалізниці» пообіцяв розібратися і залагодити конфлікт по-людськи.

«Розберемося офіційно в цьому випадку. Звичайно ми будемо вибачатися, компенсувати всі збитки. Ми суворо дотримуємося всіх законів, всіх процедур. Таке ставлення у нас до всіх наших пасажирів. Ми чітко будемо дотримуватися всіх необхідних речей. Я гарантую, що в цьому випадку, як і в будь-якому іншому, ми будемо реагувати відповідно, будемо робити всі необхідні речі. Людям будемо допомагати. Все буде по-людськи», – пообіцяв Кравцов.

Олег Ляшко в свою чергу обіцяє тримати питання на контролі – дав свій номер телефона родині Полякових та попросив дзвонити, якщо допомога так і не надійде.

Нагадаємо, у поїзді “Київ-Рахів” на жінку впала полиця з іншою пасажиркою. У постраждалої роздроблено таз.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>