9.6 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

Ляшко: Торгівельна війна США і Китаю – вікно можливостей для України

Олег Ляшко назвав торгівельною війною підвищення імпортного мита США для товарів з Китаю і вважає, що Україна має цим скористатися.

Про це політик написав на своїй сторінці у Facebook.

https://www.facebook.com/O.Liashko/posts/2161594010575851

“Це неймовірно: на наших очах розгорається найбільша за останні 200 років світова торгівельна війна. Підвищені до 25% торговельні мита будуть застосовані Вашингтоном до $250 млрд імпорту з Китаю з перспективою їх поширення на усі $540 млрд імпорту з Піднебесної. Це призведе до тектонічного зсуву у світовій економіці. Україна має цим обов‘язково скористатися! “, – наголосив Ляшко.

Лідер РПЛ закликає владу активізувати власну промислову та інвестиційну політику, щоб залучити десятки мільярдів доларів інвестицій, створити десятки тисяч нових виробництв і мільйони робочих місць.

“Наша команда запропонувала Промисловий пакет реформ, який дозволить Україні стати виробничим хабом Європи – створити якісно новий інвестиційний клімат, здешевити кредити та відкрити нові ринки для українських виробників. Інструменти – індустріальні парки, експортно-кредитне агентство, «Купуй українське». Час діяти і радикально міняти економічну політику і долю рідної країни!”, – підсумував політик.

Раніше повідомлялося, що Ляшко заявив, що єдина надія зупинити «Північний потік-2» – це співпраця з США.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>