6.2 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Ляшко: Суддя, який дозволяє вбивці ходити на волі, повинен сидіти у в’язниці

Звільнити всіх старих корумпованих суддів і обрати нових на прозорих виборах. Такою має бути реальна судова реформа, вважає кандидат у Президенти Олег Ляшко.

Про це політик заявив у Черняхові на Житомирщині, вислухавши історію санітарки з місцевої лікарні, яка не може знайти правди в суді. Любов Олегівна розповіла політику, що 15 грудня минулого року співмешканець її сестри Світлани по-звірячому вбив жінку і досі перебуває на волі, – передає прес-служба РПЛ.

«Вийшов термін тримання під вартою і йому обрали запобіжний захід – проживання за місцем реєстрації. До суду відпустили на волю. Він повернувся в ту хату, в якій мешкав з моєю сестрою. Там 21-річна племінниця Юля, турбуюся про її життя. Впевнена, що він може заподіяти їй шкоди. Так само за свою родину турбуюся, у мене 5 дітей, внучата є. 9 днів тому померла наша мама від цього горя, не витримавши втрати доньки», – крізь сльози розповіла сестра загиблої.

Олег Ляшко пообіцяв жінці та значній частині мешканців Черняхова, які прийшли підтримати Любов Олегівну, добитися справедливого покарання для вбивці її рідної сестри.

«Любов Олегівна, санітарка у Черняхівській лікарні. Вбили її рідну сестру. Три місяці вбивця ходить на волі, тому що в неї немає блату, немає мішка грошей, немає волохатої руки і правду знайти не може. А влада нам вішає лапшу на вуха, розказує, яку вони хорошу судову реформу провели, всіх захистили. Чого ж вони не захистили оцю жінку, в якої вбили сестру? Чого ви не захистили її п’ятеро дітей, які втратили свою рідну тітку. Тому реальна судова реформа, щоб люди не страждали, має полягати в наступному: усіх суддів вигнати, нових обрати загальними виборами, щоб народ обирав. Той же суддя, який дозволяє вбивці ходити на волі, сам повинен сидіти разом з тим вбивцею у в’язниці», – сказав народний депутат.

Лідер РПЛ підкреслив, за його президентства всі злочинці сидітимуть в тюрмі і не зможуть відкупитися за гроші.

Нагадаємо, Ляшко пропонує передавати землю у спадок, щоб ніхто на неї не зазіхав.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>